Abdominoplastika - Úprava brušnej steny

Táto diskusia patrí k článku: Abdominoplastika - Úprava brušnej steny
Abdominoplastika - Úprava brušnej steny

Abdominoplastika – úprava brušnej steny – je chirurgická procedúra určená na odstránenie prebytočnej kože a tuku z brušnej steny. Pri tejto operácii sa štandardne vykonáva úprava priamych brušných svalov, čoho výsledkom je ďalšie stenčenie pásu, pevnejšie a plochšie brucho.

zdobre

It's a good chance to know more about these stories, very interesting and meaningful. And please take a look at this site, where I find the all the information I need about www.celebheightwiki.com

Kika kika

Abdominoplastka je prvé dni po OP VEĽMI bolestivá. Pumpa ropivacanie nestačí. Som 5 deň po OP. Mala som pumpu a museli mi pichať injekcie od bolesti. Treba si vybrať kliniku, kde budete môcť ostať podľa potreby dlhšie, takže nie jednodňové, lebo ísť s drenazou a pumpou na druhý deň po OP a ešte keď Vám treba cestovať je veľmi náročné.

Alfabetaa

o tejto operacii som dost počula je to naozaj dost bolestivy zakrok, ale vysledok bude naozaj velmi pekny. Myslite si, že analgetika vo forme pumpičky pomožu? Stači to?

IvanaLio

absolvoval niekto tento druh operacie ? AKo je to s bolestou? Ktore analgetikum je na to vhodne a pomože, ulavi od bolesti?