5 kľúčov k bezpečnejším potravinám

Táto diskusia patrí k článku: 5 kľúčov k bezpečnejším potravinám
5 kľúčov k bezpečnejším potravinám

Kľúč k bezpečnejším potravinám? Áno existuje a my vám ho prinášame. Nechajte sa nabudiť skvelými a zdravými potravinami a vyhnite sa nebezpečným zvykom, ktoré vám môžu privodiť nepríjemnú chorobu.

marcka_64

Však aj jablká, keď zoberieš v obchode do ruky, tak majú taký divný povrch. Treba poriadne doma všetko poumývať. Ale tak to sa čudujem, že aj po uvarení mala takúto reakciu, to by som povedala, že skôr z niečoho iného či to nemala.

brunetka28

Ale ťažko povedať čo je pravda. Minule mi mamina povedala, že kupovali brokolicu a oni každú zeleninu umývajú. a že sa im po jej uvarení keď ju jedli oliali pery, ktovie čím to bolo striekané.

Perilka

velmi vela robia aj kvalitne potraviny a použivanie nožikov s ktorymi potraviny krajame. Mam nožiky dellinger, su stale ostre a ked krajam potraviny, konečne to vyzera dobre a jedlo neničim