ono stačí, ked budu ludia krajat potraviny s kvalitnym nožikom a tym ich nebudu ničit
5 kľúčov k bezpečnejším potravinám
Však aj jablká, keď zoberieš v obchode do ruky, tak majú taký divný povrch. Treba poriadne doma všetko poumývať. Ale tak to sa čudujem, že aj po uvarení mala takúto reakciu, to by som povedala, že skôr z niečoho iného či to nemala.
Ale ťažko povedať čo je pravda. Minule mi mamina povedala, že kupovali brokolicu a oni každú zeleninu umývajú. a že sa im po jej uvarení keď ju jedli oliali pery, ktovie čím to bolo striekané.
Hehako prepac no tomu to sa mi nejak nechce verit, ze by noze vedeli ovplyvnit az tak moc kvalitu potravin
Tak to neviem, ci dobre noze spravia z potravin bezpecnejsie :D...
velmi vela robia aj kvalitne potraviny a použivanie nožikov s ktorymi potraviny krajame. Mam nožiky dellinger, su stale ostre a ked krajam potraviny, konečne to vyzera dobre a jedlo neničim
Kľúč k bezpečnejším potravinám? Áno existuje a my vám ho prinášame. Nechajte sa nabudiť skvelými a zdravými potravinami a vyhnite sa nebezpečným zvykom, ktoré vám môžu privodiť nepríjemnú chorobu.