Život po náhlej cievnej mozgovej príhode

Táto diskusia patrí k článku: Život po náhlej cievnej mozgovej príhode
Život po náhlej cievnej mozgovej príhode

Ak už raz niekto prekonal náhlu cievnu mozgovú príhodu má výrazne väčšie riziko vzniku ďalšej mozgovej príhody. Teda platí, že ľudia, ktorí už mali náhlu cievnu príhodu sú viacej ohrození ďalšou porážkou. Preto je veľmi dôležité, aby pacienti, ktorí už náhlu cievnu mozgovú príhodu prekonali, robili všetko čo môžu na zníženie tohto rizika...

Marosko-n

Aj v rozprávkach našich aj celosvetových sa píše o mŕtvej, chorej vode a o živej -GGW vode. Takže aj to aj historické rozprávky a povesti píšu, tak určite je to pravda.
Mali by ste sa tešiť ,že aj na Slovensku niečo objavené ! Len celý čas od zverejnenia Slovaci znevažujú tento objav. Je to na škodu trpiacím deťom aj ľuďom.

Marosko-n

Po mozgovocievnej príhode sa nam osvečilo bez liekov podávanie niekoľkokrát denne GGW liečivej vody.Čoveka na nosítkach doviezla záchranka domou na dožitie a umretie.
Po 4 týždňoch sa osoba postavila sama z postele, začala chodiť a starať sa o seba. A to bez akýchkoľvek liekov ! To je skúsenosť ako GGW pomáha.

lenockaaa5

Vráťte sa späť do bežného života s produktom nurAiD II. Výživový doplnok NurAiD II. má vďaka svojmu špecifickému zloženiu taký mechanizmus účinku, ktorý podporuje proces prirodzenej regenerácie mozgu. Predaj a informácie na www.sanomed.sk