Správny čas na jarnú očistu tela

Táto diskusia patrí k článku: Doprajte svojmu telu jarnú očistu
Doprajte svojmu telu jarnú očistu

V zimnom období sme často jedli nezdravé a mastné jedlá. Preto sa môže stať, že sme teraz unavení a bez energie. V tom nám však môže pomôcť jarná očista, ktorá naštartuje naše telo i myseľ.

ZdeNko macko

Ja to robím non stom a nemám problém.Užívam od zdravej pečeni pestrec a kmín.Dnes objednám zajtra mám doma a neriešim jarnú očistu.Pri tom svinstve v potravinách môj filter udržujem sústavne a nemusím sa obávať či sa upchá či nie.Liečim a udržujem sa zároveň zdravými vecička. zdravapecen.sk tam je to čo hľadáš.Dozvedel som sa o tom pri pive a už idú podľa toho všetci moji známi,lebo videli,čo som dosiahol a ako vyzerám teraz a ako som vyzeral predtým.Keby som sa nehanbil,pridal by som aj foto.

MSinkol

Máš pravdu aluško ,ja užívam pestrec mariánsky a udržujem sa pomocou neho v kondícii a čistím pečeň.Pred rokom som sa dával do poriadku pomocou pestreca aj váhu a tuky,ale hlavne pečeň.Teraz ho užívam na noc a ráno keď vstávam.Som ok.Filter funguje.

Sasky

Je dobre,keď pestrec kombinujeme s černuchou. Pestrec detoxikuje a regeneruje a černucha zbavuje črevný trakt baktérií a parazitov,znižuje cukor v krvi,čistí steny ciev a má význam ju užívať aj preventívne,má totiž v sebe látku,ktorá dokáže likvidovať možné rakovinové bunky.Okrem toho pomocou černuchy si zlepšíte imunitný systém.Čerpal som a radím zo stránky zdravá pečeň.

Karolinkaa

Ja som sa rozhodla ze musism schudnut, lebo som zistila ze sa nenapasujem do svojich letnych veci a objednala som si na doporucenie kolegu z vasbylinkar.sk pestrec mariansky, lebo obsahuje “zdrave tuky” a tie maju suvis aj s hormonalnou rovnovahou, ktora je vraj pri chudnuti velmi dolezita, schudla som zatial 3 kg ale este dve-tri musia ist dole.. pestrec je inak vecer fajn, lebo ma to normalne zasyti :)