Hepatitída typu A, B, C (Vírusová hepatitída)

Táto diskusia patrí k článku: Hepatitída typu A, B, C (Vírusová hepatitída)
Hepatitída typu A, B, C (Vírusová hepatitída)

Existuje hneď niekoľko vírusových hepatitíd, no najrozšírenejšie sú hepatitídy A,B,C, ktoré prevládajú aj na Slovensku. Alarmujúce je, že väčšina nakazaných o svojom ochorení ani nevie. Zistite viac o príznakoch tejto choroby, aby ste jej mohli včas predísť.

felixo

Čierny kmín je moje antiparazitum.
Ja mám tiež svojho miláčika a aj ho pravidelne zbavujem parazitov.Ja sa snažím tiež zbavovať baktérií a robím to pomocou čierneho kmínu.

RNG

V prirode je hromada roznycy antiviralnych, ktopre dnes mozes dostat ako potravinove doplnky, pozri cez google.sk pod mojim nickom a slovom herpes, kde ich mas menovanycy plno, od slabsich az po najsilnejsilnejsie.
Protokol dr berksona, co obsahuje sylimarin (900 mg) alfa lipoicku kyselinu(600 mg) a selen (400 mikrogramov) zvysuje tok zlci, cim sa pecen odmoruje, zvysuje regeneraciu a tvorenie novych hepatalnych buniek. Selen je zarovren antiviralny.
Na zvysenie imunity buniek, tj proti sireniu sa virusu z bunky do bunky je dobre brat dlhodobo aloe vera, co obsahuje rozne sacharidy, co sa zabuduju do bunecnych stien a tak znizia moznost sirenia sa virusov a ich prienik do buniek.