No to je ale na ebay. Na Slovensku sa da kupit sj krem mumio proti striam na www.sibircanka.sk vyborna vec
Strie
Krém proti striám - hespac.com Tento krem mam pocit je jediny co fakt zabral na strie....uz som mala velmi drahe pripravky...a vysledky nic moc....ale tento krem si neviem vynachvalit....vrelo odporucam....
niekedy sa objavia aj pri kremovani, niekedy ani to nepomoze :/
Treba sa krémovať a strie by sa nemali objaviť.
jovanka ten je fajn, účinný :)
ja som na to pouzivala bi oil z notina a nemam ani najmensi problem so striami
ja som si telo natierala olejičkom na strie a pomohlo to. AK su velmi velke, skus odbornika
ako preventiva voci striam je perfektny collalloc - morsky kolagen, ktory vnutorne hydratuje pokozku a uhladzuje vrasky a ubera na veku a ked uz strie su tak ich zmiernuje a bledne a super tipom pocas tehotenstva je natierat brusko olivovym olejom aspon dvakrat denne
Pochybujem, že by práve toto mohlo pomôcť na strie :-)
Siluetka kupujes mumio tiez u sibircanky? Mne to tiez pomaha, mam taky pocit ze to mam lepsie. ako dlho si si natierala, kym ti to uplne nezmizlo?
Strie sú biele alebo červenofialové prúžky na koži, ktoré vznikajú na miestach, kde sa pokožka rýchlo roztiahne. Ich vznik však môže byť vyvolaný i hormonálnymi zmenami v tele človeka.