Cievna mozgová príhoda (mozgová porážka)

Táto diskusia patrí k článku: Cievna mozgová príhoda (mozgová porážka)
Cievna mozgová príhoda (mozgová porážka)

Náhle cievne mozgové príhody sú 3. najčastejšou príčinou úmrtia vo vyspelých krajinách. Najčastejšie sú podmienené znížením prietoku krvi mozgovým tkanivom. Pri podozrení na vznik náhlej cievnej mozgovej príhody treba čo najrýchlejšie privolať rýchlu zdravotnú pomoc.

Marosko-n

Po mozgovocievnej príhode sa nam osvečilo bez liekov podávanie niekoľkokrát denne GGW liečivej vody. Čoveka na nosítkach doviezla záchranka domou na dožitie a umretie.
Po 4 týždňoch sa osoba postavila sama z postele, začala chodiť a starať sa o seba. A to bez akýchkoľvek liekov ! To je skúsenosť ako GGW pomáha.

igorh

S mozgovou príhodou mám bohužiaľ zo svojho blízkeho okolia osobné skúsenosti. Moja manželka bola celý život zdrav, no nečakane dostala mozgovú príhodu. Musela sa znova učiť doteraz prirodzené veci chodiť a rozprávať. Boli sme zúfalí a chceli sme vyskúšať všetko, čo by mohlo liečbu urýchliť. Na internete sme narazili na produkt od Sanomed.sk - Nuraid II. Produkt sme objednali a začala ho užívať. Okamžite zlepšil obnovu jej neurologických funkcií a liečba šla oveľa rýchlejšie.