Mykoplazmy sú súčasťou bežnej flóry v ústnej dutine, v hltane a na sliznici pohlavných orgánov.
Dobrý deň, chcem sa opýtať, keď mi zistili v kvi mykoplazmy, má sa preliečiť aj partner? Dostala som na 20 dní TTC ATB, mávala som problémy - časté infekcie dýchycích ciest ale aj časté mykózy rsp zápaly... partner je bez príznakov
Najčítanejšie články
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Výživové doplnky s postupným uvoľňovaním preukazujú vyššiu efektivitu. Máte ich doma?
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Onkológ: Pre pacientky s rakovinou prsníka máme k dispozícii z dostupných možností liečby len 10 %, sme doslova 10 rokov pozadu
Žltačka typu A zúri v Prešovskom kraji! Ako sa pred ňou chrániť a aké sú prvé príznaky "choroby špinavých rúk" ?
Riaditeľka Linky dôvery: Volajú nám ľudia, ktorí boli dlhoročne stabilizovaní, a majú problém s odbornou pomocou
Lekár: Aj schudnutie o 5 % oproti pôvodnej váhe má výrazný vplyv na zdravie srdca
Dlhodobá starostlivosť na Slovensku pred prahom transformácie?
Mykoplazmy sú súčasťou bežnej flóry v ústnej dutine, v hltane a na sliznici pohlavných orgánov.