Panická porucha

malateeoll

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

Pianista

Ja som trpel takto 6 rokov , doktory, sanitky, tabletky , a stále sa to časom vrátilo. jedného dňa v zime som nemohol už vydržať , prišlo to na mňa, radšej som siel von sadnúť si na lavičku,keď niečo že ľudia zavolajú sanitku keď odpadnem. Ale stalo sa dačo iné , okolo mňa prešiel jeden mladý róm a spýtal sa ma že či mi môže pomôcť a ja že ne ,a on že nevyzeráte niejako dobre , no ja som myslel že odpadnem jak to povedal ešte zvlášť že Rómov nemám niejako v láske, a ja že zavolajte sanitku mi keď mi chcete pomoc, a on žiadna sanitka sa nebude volať všetko je to vo vašej hlave ,ľudia keby ste videli vtedy moju tvár bola jak s kameňa, nikdi som toho človeka nevidel , nechápal som , povedal mi že trpím panickou poruchou že stresujem veľa že sa mám ukľudniť, ja som povedal mu že jak to vie, a on že to je jedno , ja že niejaky šaman alebo liečiteľ alebo veštec. Ja som povedal mu že už nevládzem že nezmizne to nikdy a on mi povedal že Ježiš všetko dokonal ,stačí uveriť v neho a veriť že v Ježišovich ranách som uzdravený , nechápal som ho čo hovoril len som povedal že hej hej, a on že, môžem sa za vás pomodliť , no ja niejako neverím v Boha , ale keď mi povedal čo mi je tak som mu dôveroval a povedal môžte, a on sa začal modliť , a povedal Otce nebeský uzdrav ho v mene tvojeho syna Jezisa Krista, amen. Jak dopovedal amen, viem že ma budete mať za blázna, ale cítil som pokoj , radosť , a chcelo sa mi velmy plakať, citilt som sa ako keby som sa narodil všetko zmizlo , strach , úzkosť, bolestí, ako keby nový človek, on sa pozrel na mna a povedal mi, uz ste uzdraveny ,dakujte Panovi. A ja som z plačom dakoval nechápal som tomu , ked som sa ho spytal na meno povedal ze sa volá Izak , ze on nelieci ze on je len clovek kto lieci je Jezis Kristus, a najlepsie na tom bolo ze nepýtal ziadne peniaze , a dal mi este bibliu , ked odisiel myslel som si ze sa to vrati zase ze prejde hodinka ale nic , stale som nemohol spať, v tu noc som zaspal jak bábätko, rano stanem nic , siel som sa osprchovať a uz som si namyslaval ze pride to aj tak na mňa ten atak , ale celi den nič. Presiel tyzden nic mesiac nic a dnes je to už rok , trápil som sa 6 rokov , a dakujem Bohu ze poslal mi toho cloveka. Dnes verím v Boha ale jedno má stale trapi ze som tomu romovi ani ruku nepodal a neopýtal na nho kontakt. Ak ho niekto pozná dajte mi vedieť, volá sa Izak a neviem skade je , ale asi s Prešova keď bol tam. Má asi 25,26 rokov . Izak ďakujem Boh ta žehnaj

MLB

Častou príčinou úzkostnej poruchy a záchvatov paniky býva chrbtica, hlavne zablokovaná KRČNÁ chrbtica, o ktorej pacient ani nemusí vedieť a ktorá spôsobuje strašné psychické stavy. Jedinou možnosťou je náprava atlasu- Atlasprofilax, SM cvičenie, fyzioterapia, zmena životosprávy, zmena stravy, vitamíny B,C,D, byliny špeciálne určené na chrbticu a proti zápalom-vŕba biela, odkyslenie, imunita. Operácie invalidizujú.
Proti záchvatom paniky najlepšie pomáha chmeľ-šištice, valeriána, šafran, zmesy bylín.
Záchvaty paniky, úzkosť, tetánia- www.masaznaterapia.sk

paNika77

Niekoľko poznámok z mojej vlastnej skúsenosti a pátrania na ceste za uzdravením: Panická porucha a jej liečba je najvhodnejšia kombinácia tzv. kognitívno-behaviorálnej psychoterapie a v prípade že je to nedostatočne rýchly postup, resp. je k nej pridružená aj depresia je vhodná aj farmakoterapia. Terapia so skratkou KBT nie je všeliek, je však vedecky overená, má jasné kroky a definované ciele, integruje v sebe mnohé psychoterapeutické prístupy, pracuje so symptómami, v prípade potreby aj s hlbšími psychologickými témami, ktoré môžu poruchu udržiavať, Dôležitá je spolupráca pacienta, na začiatok sa doporučuje absolvovať všetky potrebné lekárske vyšetrenia. Nezabudnúť, že panickou poruchou môžu trpieť aj ľudia s reálnymi zdravotnými problémami a panická porucha, resp. následná agorafóbia ešte viac zhoršuje kvalitu života týchto ľudí. Pridávanie antidepresív nemusí byť jediným riešením. Pri hľadaní odborníka je dôležité pozrieť si referencie, skúsenosti, prax.