CHOCHP - Chronická obštrukčná choroba pľúc

Táto diskusia patrí k článku: CHOCHP - Chronická obštrukčná choroba pľúc
CHOCHP - Chronická obštrukčná choroba pľúc

CHOCHP je skrátený výraz pre ochorenie známe ako chronická obštrukčná choroba pľúc. Postihuje dlhodobých fajčiarov a postupne im znemožňuje dýchanie. Liečba spomaľuje postup ochorenia.

Mat

Ruzicka predtym ako zacnes kritizovat skus nieco poradit inak je tvoj prispevok nielen ze neuzitocny ale aj negativny a neprospesny

Xenas

Je táto choroba prenosná? Hlien z pľúc asi je niečím kontaminovaných?? Ošetrovateľka, ktorá je 24 hodin s chorým človekom, má dodržiavať nejake zásady alebo bezpečnostné pokyny?

lombardo1981

Samozrejme, že nie. Inak by sa tu nechváli, že mu aj veľmi vysoká hyperglykémia nerobí žiadne ťažkosti. A pritom podľa "najvedeckejšieho bádateľa" je to také jednoduché.

ružička voňavá

Zase sa ozval vševedko, ktorý o CHOCHP vie len to, čo si prečítal na wikipédii...tam sa venuj leteckým súčastkam.

RNG

"Liecba spomaluje postup ochorenia"? !?

Co tak aspon pokus o odhlienovanie pluc, boj proti zapalom a regeneracia pluc? To vsetko sa da urobit spravnymi potravinovymi doplnkami Odhlienovanie pluc zlepsuju do[plnky NAC (2 x 600 az 1200 mg) serrpapreptaza(3 x 120 000 SU) co je zaroven protizapalova, ale naozaj silne protizapalove su vyssie davky curcuminoidov, ako najdes napr v doplnku Curcumin firmy Jarrov, davka 3 x 2 kapsule. A samozrejme pluca sa daju aj regeneropvat najma vacsimi davkami adaptogenu Cordyceps, niekolko gramov denne, najma ich silnym vytazkom.

Aj vzdusne alergie k tym zapalom mozu prispievat, takze odporucam brat aj quercitin, davka 3 x 600 mg

A prispievat k tomu mozu aj rozne hlienove nakazy, co ziju v hlienoch a z hlienov a na tie odporucam najma oreganovy olej v enterickych kapsuliach

Na mykoplazmu pneumoniae su zase extrakt z olivovych listov v davkach , ktore obsahuju 3 x 300 mg oleuropeinu.