Ahoj.. chcela by som sa spytat, ci uz niekto pouzival tento novy make-up. Kedysi som make-upy pouzivala, ale momentalne uz dlhu dobu nie. No obcas to clovek potrebuje hodit masku :) ale neviem sa rozhodnut ktory make-up si kupit. Vyskusala som vzorku tohto make-pu a bol celkom fajn, ale kedze nie je najlacnejsi, tak sa radsej chcem poinformovat, ak ma s nim niekto nejake skusenosti :) diiik
Novy makeup Perfect Stay 24h od Astor
Ahojte,chcela by som sa spytat ci dobre prekryva a dlhsie drzi pretoze ja pouzivam ten od maybelline affinitone ale je celkom dobry,len mne kratko drzi :( a najrychlejsie sa straca z nosa :( tak preto rozmyslam nad tymto Make-upom Perfect Stay 24H
No zatial som ho videla v každej drogerke,stoji okolo 12eur ako kde....
KOľKO STOJÍ A KDE SA DÁ ZOHNAŤ?
No už aj ja ho mám odskúšaný...podla mne je fajny,aj ten odtien 200mi uplne sadol,fakt vydrží skoro celý deň,navysušuje a neleskne sa po nom plet....ale treba ho dať fakt iba velmi máličko...
ahoojte :) takze ja mam tento make-up asi tak mesiac, lebo som pouzivala iba z oriflamu ale chcela vyskusat iny a tento sa mi zda uplne super,..prisposobi sa pleti, plet nevyzera mastna a naozaj dlho vydrzi,.teda aspon podla mna :))
ja používam už asi 2 rok maybeline affinitone to je asi najlepši makeup aky som kedy mala..vydrži dlho a nevyzera ako keby som mala na tvari masku..menim iba odtien podla toho či je leto alebo zima...
no to by aj mna zaujímalo ake mate s ním skusenosti???a aj s jeho odtienmi??,hm?
ja tento make-up pouzivam vyse dva mesiace a je celkom dobry, ma stredne dobru kryciu schopnost... no na loreal true match nema...
Ja som si tiez kupila januarovu evu a tiez som tam vzorku nemala. Kamoška si ju kupila takisto a mala ju tam :O)) Ale kedze bola taka ochotná vzorku som za nu vyskusala ja. Sice pribalili najtmavjsi odtien (ako to uz zvykom byva:o)musim povedat, ze make up sa mi velmi paci. Mam 17 a plet s akne no prekrylo mi to tak ako som chcela. Aj ja rozmyslam o kupe.... :O)Teda ak naši zasponzoruju hh
ja mam januarovu emmu a vzorka tam nebola