Zaujima ma, ako sa dozviem, ze niekto odmietol moju ziadost o priatelstvo. Dakujem.
FB - otazka
tiez som myslela ze staci len ten krizik, ale dnes som zistila ze nie..
mozna este rozmysla nad tebou,aj ja tam mam ludi ktori uz tyzden cakaju na moje potvrdenie,len ja nie som este rozhodnuty o nich
nestaci dat iba ten krizik?
DAKUJEM...idem to skusit
smajlik: Ked si ho chces odstranit z priatelov, tak musis ist na jeho profil a vlavo dole (nie pod jeho fotkou, ale az tak nizsie) musis dat, ze odstranit z priatelov..a vtedy ho definitivne nebudes mat medzi priatelmi a aj ty sa mu vytratis z priatelov.
no proste tak, ze si ho jednoducho odstranim z priatelov (stlacim na ten krizik co je vedla neho) a potom mi ho ukazuje ze kedy ma narodeniny a podobne..tusim aj prihlaseneho ho vidim..inak ked si ja dotycneho odstranim, on o tom pravdepodobne nevie a on vidi moju stranku a vsetko co pridavam ci nie?
ked niekomu pošleš žiadost a potom sa pozreš na jeho profil malo by tam byt že čaká sa na potvrdenie žiadosti alebo take niečo ale ak ju on odmietne a ty si pozreš jeho profil potom budeš tam mať zase že požiadať o pritelstvo.. neviem či chapeš čo som chcela povedať.
smajlik: ako to myslis, ze mas k dispozicii jeho udaje a on tvoje ? myslis tak, ze si mozes pozriet jeho profil ? lebo v tom pripade to ma mozno on tak nastavene, ze kazdy moze vidiet jeho profil..
a ked si niekoho pridate medzi priatelov, no potom zistite ze ho tam nechcete, tak ho normalne odstranite..ale potom preco mam stale k dispozicii jeho udaje a on moje??
ked ti za dlhsiu dobu nepride informacia,ze potvrdil tvoje priatelstvo,tak to znamena,ze dal odmietnut.