baby, aj chalani...
napíšte mi prosím babu, nejakú známu herečkku, speváčku. proste hocičo..
ktorá je podľa vášho názoru pre vás najkrajšia..nejaká známa, aby som ju poznala... a ešte podľa čoho ste to usúdili.. napr. zelené oči, dlhé nohy a tak...
dakujeeem
ideálna žena-krásna
Beskyd,to som mala namysli! staci vidiet tie baby na pokeci hlavne 99% ma otrcenu hubu je to nechutne!
ach jaj, ludia potrebuju svoje vzory, idoly hadam viac ako kyslik. co tak byt svoja a prirodzena?? moda, herci, casopisy, to vsetko je biznis a umelina, krasa je skor v prirodzenosti aj ked je pravda ze v tej zaplave umeleho gycu si ju dnes malokto vsimne a oceni.
100 ludi 100 chuti ako sa hovori,ale si myslim,ze pekna zena je ked je "natural",nie prilis dorobena,
zname zeny ako su:
Sharon Stone je krasna Monica Bellucci,Angelina Jolie,Catherine Zeta Jones.
Monica Belucci...ma pekne telo aj tvar
aloe mas pravdu co sa tyka rachel z priatelov je hrozna ma taku predlzenu bradu do predu, ale mne sa celkovo blodiny nepacia, ale kazdemu sa paci nieco ine.
mne sa niekedy páčila angelina J. len keď hrala v tom. raider.. (nevime ako sa to píše) keď bola taká plnšia teraz je tiež pekná ael moc chudá.. a ešte sa mi páči ewa longomeria.. zo zúfalých manželiek
rachel z priatelov ze prirodzena??? kde zijete? ved kvoli roli v priateloch musela schudnut 15 kg, nechat si vlasy ako ich ma a este je na to hrda a sama o sebe tvrdi ze jej to za to stoji. prirodzene teda vobec nie, iba robi zo seba taku aku ju chcu mat, nema svoje telo, ved je na nej vidiet ze zakazdym ma inu postavu, kliknite si na google a na kazdej fotke je ina, vychudnuta potom plnsia, potom svalnata, vlasy stale ine... myslim ze aj vam sa asi paci len to co z nej urobili v priateloch - pohodovu normalnu rachel... skoda ze taka nie je naozaj
povedala by som,že je viac osobitá,má osobné kúzlo,nie ako tie vyumelkované blondínky,ktoré sú všetky na jedno kopyto.
AISHWARYA RAI!
AISHWARYA RAI!