ideálna žena-krásna

miba

tak ako napisala well...aj mne je velmi sympaticka Lenka Filipova...ma velku charizmu fluidum a zaroven z nej vyzaruje ludskost zranitelnost. Je to krasna zena,ci uz vonkajskom vnutrom vyzarovanim,ako sa sprava oblieka usmieva..proste je to mnozstvo malickosti ktore tvoria jeden krasny uceleny celok
Cosi podobne vyzaruje a citim z Milky Vasaryovej,co sa uz o jej mladsej sestre neda vobec povedat)))

Well

Osobne so vsetkymi kladmi a zapormi je uz asi dvadsat rokov pre mna ,,idealna" zena Lenka Filipova...
Skratka je mi sympaticka a stale pre mna ma svoje caro.

AdamKrt

Idealne zena moze byt tak na vyretusovanej fotografii a este aj to by musela na tej fotografii ostat. Pretoze clovek sa meni, nikdy nebude stale rovnaky.

Musi nieco jest, nieco robit, stresuje sa. S tym sa meni jeho plet, telo, zdravie.

Navia co z toho, keby bol niekto krasny ako obrazok, ked nebude mat krasne i vnutro ?

Idealna zena v tomto ponimani je jednoducho utopia.
------------------------------
Idealnou zenou je ta pre svojho partnerka, ktory ju miluje.

nathália09

uhlie
prečo ty musíš stále rýpať???Každá chceme byť pekná,a máme nejaký vzor,ako by sme túžili vyzerať.Lenže nás neupravuje žiadna vizážistka,či kaderníčka hodiny.Iba ony vedia,kolko koľko veľa hodín musia venovať svojej kráse pred tým ako vyjdú vonku.

devla

kim kardashian - krasna, zvlastna, originalna, tazko napodobitelna. ci umela alebo neumela, na to kaslat, ale dokazala z nenapadnej tvare urobit ocarujuci a magicky obraz.

siisa 25

Adriana Sklenarikova je najkrajsia,Pamela Anderson ale iba ked bola mlada,Beyonce iba na niektorych fotkach a v klipoch,z miss su pekne Denisa Mendrejova,byvala miss world universe 2008 Xenhia Kushinova,mne sa viac zas pacia blond vlasy,ale z tmavych je pekna Nicole Schwesinger

uhlie

Zaujimave, kolko lesbiciek sem chodi. Mne sa paci Katarina Zeta Jones. Pekna zena. Tie, co tu spominate su pre mna dost odpudive a nevkusne.

hassy

nech si kazdy hovori co chce, ja som tazko zamilovana do megan fox, podla mna je to krasna zena ci je alebo nie je na fotkach vyretusovana, pre mna to umelotina nie je :) ale kolko ludi - tolko chuti :)

Najčítanejšie články