Ahojte baby. Mám na vás takú otázku. Nestáva sa vám, že keď máte menzes a použivate vložky,no že sa vyparíte....? Samozrejme dodržiavam vtedy väčšiu hygienu a vložky často vymieňam, ale keď sedím sedem hodim v škole, alebo v noci keď sa mi ta vložka nejak nalepí, tak potom to mám celé začervenalé pod pošvovým vchodom, na bokoch a maličko hore. Ako keď sa malé babo vyparí. Keď si dam na to aviril je da sa to a po menzese, keď prestanem pož. vložky, tak to zachvílu zmyzne...Čo by ste poradili, aby sa to nezačervenalo a stáva sa to aj vám?
Vyparená pošva
Jej niekto tu aj vtipkuje. aj to nezaškodi, ak je to vtipne. Ale tento vtip bol tak na zasmiatie, že kde je pointa.
aluska,ten tampon bol tak napucany,ze sa nitka uvolnila a odplavala:)ale vazne,moze sa to stat,mam pocit,ze som to niekde citala....takabelka bola ZABUDNUTA...tiez sa kamoska bavila a bolo jej dobre...
hviezdička, len mne nejde jedno do hlavy...pošva je "elastický" orgán... dokáže sa roztiahnpť tak, že ňou prejde hlavička dieťaťa pri pôrode... ako sa tam mohol zaseknúť tampón? a aluska má fakt pravdu, nasiaknutý ide ľahšie ako suchý... stačilo troška zatlačiť, strčiť prsty do pošvy , chytiť ho a bol by vonku... a šnúrku si kamoška buď zasunula ešte pri zavádzaní tampónu, alebo ju odtrhla...
hviezdicka tvoja kamoska asi nevie pouzivat tampon, ked nevedela najst nitku asi si ju trubka nechala vnutri...tampon pri nasiaknuti ide lahsie von ako ked je suchy..
rozprávame sa tu o tamponoch a nie o ukradenej kabelke. Je to individualne, ale stalo sa to . Mám isť uplne do detailov, aby ste pochopili,ako napuči tampon od krvi a vody a zasekne sa tak,že stej tzv. uličky nevytiahnes. Hovorím kto to nezažije alebo nepozná niekoho kto to zažil, nevie si to predstaviť ani pochopiť.
hviezdicka....je fajn,ze si nato upozornila,moze sa to stat.chytila som sa len slova zaseknut...nic viac
...a poznáte ten vtip: že príde blondínka k lekárovi, a hovorí: " pán doktor, ja mám dve chrbtice". Lekár tomu neverí, pošle ju na RTG, a po prezretí snímku jej vraví: " slečna, ale vy nemáte dve chrbtice, len ste zabudli na to, že tampóny treba vyberať a nie zasúvať jeden po druhom" ... :)
hviezdička, ale veď sa upokoj... :D
Nezasekne sa ti len zips alebo mužský úd. ALe aj tampon, si mudra lebo tebe sa nič podobne nestalo, tak ani sama potom nehovor,že čo kamaratka. Keď sa zabavaš, plavaš a je ti dobre, tak sa stane,že ,môžeš zabudnuť. JA tu píšem,lebo mám informácie o používaní tamponov.Je to každej vec či bude používať alebo nie, ale ta čo používa tampony, tak aspoň nech vie, že tampon môže hočičo spôsobiť, tak tu nemudruj.Ty máš svoju intenzitu, tak si si ju kontroluj ale nehovor, že nič sa nemôže stať, u každej je to indivudualne.Tampon je len na to dobry, že necitiš vložku, len ide o pohodlie a nič viac.
pardon..kamaratka zabudla...ano mas pravdu,je to nebezpecne ked zabudne zena na tampon...aj ked pre mna je to zvlastne...kamoska raz zabudla na diske kabelku...to mi prislo nepochopitelne;)