Som prvacka na gymnaziu a nepaci sa mi tam. Chcela by som prestupit na odbornu skolu od druheho polroka. Myslite, ze sa to da?
z gymnazia na odbornu
Chodím na gympel ,je to tam totálne ľahké , úroveň slabá , to zvládnem aj s prstom v zadku , Každý učiteľ na základke robil halloo , ake je to na gympli , a na zakladke som sa učil ovela viac .
ahoj peta, ja som chodila tiez na gympel, nebola tam neviem aka uroven, ale na moj odbor na VS to bola najlepsia skola aka mohla byt....., my co sme tam z gympla sme mali ovela mensia problemy s ucivom ako ti co boli z ostatnych skol...., zalezi od toho ci uz vies k comu zhruba inklinujes, lebo zase priatel na VS ma obrovsku vyhodu ze mal "len" odbornu skolu a gymplaci maju problemy.....je to individualne...., ale aj tak si myslim ze pokial nie si nejaky technicky typ, a prave inklinujes k jazykom, tak ostan na gympli, alebo skus hotelovu.....
Gymnazium je pripravka na vysoku skolu, tak premyslaj trosku dopredu. Ty sama vies, co aspon zhruba chces. Viem, ze v tomto veku nemas jasno, co este, ja sama som sa rozhodla pre odbor na VS az v maturitnom rocniku na gympli. Ak uz na strednu, tak treba spravne vybrat odbor... a na druhej strane ani tam nemusis dostat, co cakas od toho ktoreho odboru.
ano to som si aj tvrdila az kym som nezistila aku ma gymnazium uroven :( na tej strednej sa aspon nieco naucim poriadne... dufam
ja som isla na gympel kvoli jazykom-myslela som ze to tam bude fajn, lenze je to otrasne a ostatne predmety tiez nie su vyhra. aj tak neviem ci nerobim nejaku dalsiu hlupost.. :( ale aj tak dakujem
Z gymnazia na odbornu je trosku krok spat, nemyslis? Ale ak to tak citis, ok. Suhlasim inak s alzbee.
Podla mna da,ale budes musiet robit rozdielove skusky-to znamena, ze sa doucis vsetky predmety, ktore mali oni v prvom polroku a z toho ta vyskusaju.