z gymnazia na odbornu

Prinsipino

Chodím na gympel ,je to tam totálne ľahké , úroveň slabá , to zvládnem aj s prstom v zadku , Každý učiteľ na základke robil halloo , ake je to na gympli , a na zakladke som sa učil ovela viac .

bonn

ahoj peta, ja som chodila tiez na gympel, nebola tam neviem aka uroven, ale na moj odbor na VS to bola najlepsia skola aka mohla byt....., my co sme tam z gympla sme mali ovela mensia problemy s ucivom ako ti co boli z ostatnych skol...., zalezi od toho ci uz vies k comu zhruba inklinujes, lebo zase priatel na VS ma obrovsku vyhodu ze mal "len" odbornu skolu a gymplaci maju problemy.....je to individualne...., ale aj tak si myslim ze pokial nie si nejaky technicky typ, a prave inklinujes k jazykom, tak ostan na gympli, alebo skus hotelovu.....

endi

Gymnazium je pripravka na vysoku skolu, tak premyslaj trosku dopredu. Ty sama vies, co aspon zhruba chces. Viem, ze v tomto veku nemas jasno, co este, ja sama som sa rozhodla pre odbor na VS az v maturitnom rocniku na gympli. Ak uz na strednu, tak treba spravne vybrat odbor... a na druhej strane ani tam nemusis dostat, co cakas od toho ktoreho odboru.

peta111

ano to som si aj tvrdila az kym som nezistila aku ma gymnazium uroven :( na tej strednej sa aspon nieco naucim poriadne... dufam
ja som isla na gympel kvoli jazykom-myslela som ze to tam bude fajn, lenze je to otrasne a ostatne predmety tiez nie su vyhra. aj tak neviem ci nerobim nejaku dalsiu hlupost.. :( ale aj tak dakujem

alzbee

Podla mna da,ale budes musiet robit rozdielove skusky-to znamena, ze sa doucis vsetky predmety, ktore mali oni v prvom polroku a z toho ta vyskusaju.