nechcem kvapky do nosa

darika

jajka
vies ake mne bolo trapne nosit ciapky?Ja som mala vzdy vsugerovane,ze capica je pre deti.Ale teraz je taky vyber ciapok,ze ja si ich kupujem aj ako doplnok.

bonn

ja mam taku podsitu kapucnu, takym ako mas v ciapkach, a da sa mi presne stiahnut na hlavu, takze mi len oci a nos trcia kolkokrat....., a ak je velmi zima tak aj capicu, ja ich mam tiez niekolko.....ono sa to nezda ale je to velmi potrebne,mna usi bolia pri kazdej nadche...., skusim sa teda naparit, aj ked ak ma to chyti niekde v meste tak neviem co spravim...

darika

kapucna ti tak nezohreje hlavu ako capica.Ja som nikdy v zivote nenosila capicu.Teraz ich mam niekolko.Milujem capise,saly a rukavice.To je zaklad.Ja som od babatka chodila s usami a aj tak som ciapky nemala.Az ako zacal mat tie iste problemy syn,tak som zacala rozmyslat,ze si zacnem davat na seba viac pozor.To naparovanie urcite skus.Staci aj sol,ale kvapka eucaliptu na noc na vankus velmi pomaha.

bonn

to mi vravieva aj tatino, ja nechodim s capicou ale s hrubou kapucnou, mam ORL problemy od mala, a aj mamina tak si musim ddavat pozor aby som nahodou neskoncila nakoniec este tak zle ako ona......, mna od malicka ucili to nesmies, hento musis..., prave preto neznasam naparovanie, vzdy som to musela, a ustami ma oducili dychat natolko, ze ked sa mi v noci upcha nos, tak sa budim na to, ze nemozem dychat a potom nespim celu noc, lebo na pol dierky sa dycha tazko.....

darika

bonn
kup si eucaliptove kvapky a naparuj sa nad tym.Aj nakvapkat pred spanim na vankus pomaha.Celkovo naparovanie,len musis ostat v teple.