Nedostatocne vzrusenie alebo co?

Príspevok v téme: Nedostatocne vzrusenie alebo co?
fringer123

Zdravim Vas...

Mam 20rokov. Aktivne sexualne zijem od svojich 16rokov. Nedavno som zmenil partnerku s ktorou som este sex nemal. Avsak dnes sa to mohlo zmenit, ale moj penis bol akosi mrtvy. Pred touto partnerkou som mal 3rocny vztah kde sa mi toto nikdy nestalo. Nova partnerka ma neskutocne pritahuje a vzrusuje. Nerozumiem tomu ako sa toto cele mohlo stat. Ked sme sa spolu "maznali" bolo vsetko v poriadku. Ale akonahle sme sa blizili k pohlavnemu styku akosi sa mojmu penisu nechcelo. Moze to byt tym, ze sa snazim byt lepsi ako predosli partner mojej novej priatelky? Skuste mi prosim poradit. Som zufaly! Tento zazitok bol najhnusnejsi v mojom zivote a nechcem aby sa opakoval :- ( Prosim pomozte mi!

susii

noo neviem fakt co by to mohlo byt ale skus na to nemysliet ze to opat nevyjde alebo skuste nieco inee v posteli moj frajer bol tiez stale zo zaciatku vzruseny a ked si natiahol kondom tak nic vsetko sa skoncilo je to mozne ze nemoze sexovat s kondomom? s byvalymi to dokazal no ja fakt neviem kto mi s tymto pomoze?

duke69

je to len stres a bojis sa zlyhania ,ze nebudes dost dobry:) neboj sa nic,nie si ani prvy ani posledny chlap ktoreho to trapi... najlepsie je ked sa pojdete niekam spolu zabavit ,trosku popijete (nepi moc !:)) a zabrany opadnu,nechaj sa unasat situaciou a nepremyslaj co bude;) vela stastia

nikusiq19

bol si v strese mojmu priatelovi sa to tiez par krat stalo ale skusali sme to stale az dokym sme si na seba nezvykli.a bolo po probleme a uz sme spolu 2 roky

fringer123

Casom? To sa mam teda bat dalsich takychto trapnych situacii? Sme spolu skoro 3mesiace a obaja mame chut na sex. Lenze po tomto zazitku budem mat strach v buducnosti nieco skusat :- (

pipia22

aluska ma pravdu, je to v psychike, asi si sa bal ze zlihas, alebo nebudes dost pre nu dobry, casom sa to upravy, nemusis sa hned hrnut na sex,