Ahojte. Potrebujem poradiť v jednej veci. Pred troma týždňami som urobia skúšky v autoškole. Dva týždne som nejazdila, lebo som čakala až mi vydajú vodičský preukaz. A teraz som už päťkrát išla s kamarátom do roboty. Jednoducho ráno príde pred môj vchod, presadne na sedadlo spolujazdca a ja si to odšoférujem do práce. A domov takisto. Ale som strašne neistá. Keď som chodila do autoškoly, jazdila som bez problémov, parkovala som super, skúšky na jednotku. Ale tam som mala istotu, že učiteľ má pedále a môže hocikedy zasiahnuť. Ale teraz som tú istotu stratila. Je veľká premávka, sme z väčšieho mesta a prejsť cez križovatky a kruh. objazd je pre mňa dosť ťažké. Dokonca mi aj motor občas zhasne. Už večer mám obavy, že ráno idem na aute. Je to normálne? Myslíte, že cvikom sa tejto obavy zbavím? Ako to bolo u Vás na začiatku jazdenia? Hneď ste jazdili sami a išlo Vám to?
Zbavím sa strachu z ....
prejde to,neboj.Ono to pojde za chvilu samo,ani nebudes vediet.Len neriskujes,ked este nemas papiere v ruke?
Ďakujem Ti, mám fakt obavy, lebo mám ďaleko do práce a objednala som si už auto, ale teraz ani neviem, či som urobila dobre. Ešteže to auto bude až za dva mesiace. Naozaj ďakujem, dúfam, že budeš mať pravdu.
za 3 tyzdne uz budes pirát ciest:)
neboj:)