som tehotná??

Príspevok v téme: som tehotná??
xxx-ka

asi pred 4 dnami som mala pohlavny styk s frajerom bez kondomu.. potom zase :( som tehotna aj ked sa nespravil do mna ale mimo.. na nohu alebo niekde ?:( moc sa bojím mám 15 :( co mám robit? mám divny pocit je mi zle od brucha , neviem ci zaludok, nie je mi na vracanie ale stále tak divne ako na vracanie ako by som si sla grgnut .( prosim poradte mi ://

aluska

neboj sa..verim, ze sa vam to raz podari..a vacsinou sa to podari ked sa na to nemysli..takze skus na to nemysliet, nestresovat sa kvoli tomu a ono to pride uvidis

sima22

vdaka aluska,ale uz to nema vyznam,uz mam menzes v plnom prude,len som z toho teraz velmi smutna,lebo uz som bola psychicky tak na to pripravena,proste ze ano som tehotna,velmi som to chcela,zo zaciatku aj priatel,ale kedze sme v tom anglicku,sme tu za nejakym ucelom,takze mi povedal ze by som mohla pockat aspon 4 mesiace,a potom ze sa o to zacneme pokusat,aby sme este nasetrili nejake peniaze...som smutna,nedokazem mysliet na nic ine...

sima22

prosim ta,keby to bolo take jednoduche,aby nebolo toho vsetkeho malo,momentalne pracujem uz cez 3 roky v uk,bola som tu u doktora,dal mi pekne poharik aby som isla na zachod doniesla moc a skusila si test,ale ja som bola taka vystresovana,ze zo mna nevysla ani kvapka,takze mi nic nezistili,a tu je to zdravotnictvo tak na hovno,ze na vsetko davaju len ibalgin,no bieda,ale asi sa mi uz tie kramy rozbiehaju,len ma strasne bolia krize,a nezda sa mi ze by ma takto bolievali kazdy mesiac,no som z toho smutna,ale no co uz snad inokedy

sima22

boze ja som hlupa,ani neviem ako sa mi to stalo,ja by som chcela aby boli pozitivne,baby ja to tak velmi chcem,ze som sa pomylila,oni boli negativne,a to ma stve,lebo som mala take pocity ako priznaky tehotenstva,ale dneska,uz asi nie,ale mam v bruchu take divne pocity,dneska som z brucha citila take silne teplo a akokeby mi bruchom prechadzal elektricky prud,take krce alebo co som mala,no ale menzes sa mi asi nejak zacina rozbiehat,ale nejde mi to do hlavy,nikdy mi nemeskal a teraz 9,ci 10 dni,a ide to tak pomalicky,tak nesmelo,ako keby to ani nechcelo ist,mohla by tu byt este stale moznost ze by som bola tehotna?dakujem ste zlate

aluska

sim azabila si to...co ti mame poradit?mas tehotenske priznaky a pozitivne testy...co tak zajst k doktorovi?alebo ti mame ultrazvuk urobit my cez net?