aku masku pouzivate ? ktora je podla vas najlepsia aj ne cenovo draha ? a pouziva niekto tu masku z tesca ?
maska na vlasy
GESTIL -JE VELICE DOBRA
vlasky su potom take hebke,je na prirodnej baze
a ake pouzivas ty?:)
tie silikony skodia!!!
daj si tu co pouzivam ja
Chcela by som vas poprosit o radu ze aku masku pouzivate a s ktorou ste aj spokojne:) no okrem Genery a Gestilu:) može byť aj prirodna aj nejaka z drogerky. Inak mal už niekto z vas masku od Fructis bez tych silikonov??
PROSIM VAS co to tu mate za konflikt
))))) ja osobne si rada precitam akukolvek radu a je len na kazdom z vas co si doma odskusa no ak to mate takto komentovat ??????????
))))))) IDEM SI UMYT VLASY NO NEVIEM KTORU MASKU MAM SKOR POUZIT JE ICH TO AZ-AZ DAKUJEEEEEEEM ZA RADU
ááá Denz začína byť agresívny a nervózny.. odvolávať sa na inteligenciu ľudí, ktorých nepoznáš je trošku povážlivé.. ja nenútim nikoho nič kupovať, dala som iba šancu pozrieť si niečo nové, čo ľudia doteraz nepoznali.. a ak majú, čo i len trocha filipa, tak si to zoženú na nete aj lacnejšie, predsa aj oliveland musí na tom niečo zarobiť..
oliveland....vies:)
:DDD vy ste blaaazni ...... pocuvaj denz co ty robiis tym ludom ??? :DD ked stale idu po tebe.....:DDD
peta-to,ze ty robis reklamnu kampan ...
a ver....nenastve ma tvoja inteligencia.
pre Denza odpoveď na GEROVITAL..
To znamená, že každý má inú formu, rozsah a intenzitu akné ty trulko jeden zakomplexovaný.. A konečne sprav niečo s pupákom medzi ušami..