Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ja chcem ofinku......

Príspevok v téme: ja chcem ofinku......
lylinuska

tak mám velký problém ja tak strašne túžim po ofinke...ale mam kučrave vlasy pehy a som si istá že by sa mi ofinka točila do strán a bola by som ako baranček.nechcem si zničiť vlasy ale nechem ani nejako pokaziť kučery ..len chem vedieť či by to vlastne bol dobrý napad také niečo spraviť.bol? p.s. som zúfalá.

lilynuska

moj chlapček povedal že on proti nebude a nebude ani za že je to na mne a ja nemyslím žehlenie celých vlasov ale len tej ofinky...teda zatial imaginárnej....:D

zuzic

nezelhi si...teda mas velmi pekne brckave nezehli si. si krasna aka si:) zehlia si tie ktore nemaju ani tak ani tak- cize ako ja by som si mala:) no a v tomto ti uz asi neporadim opytaj sa kamaratiek a tak ktore vedia ako vyzeras do tvare a uvidis:) skus sa spytat (aj chalanov:)

lilynuska

zuzic:asi aj toho:D aj že sa mi žehlením zničia aj že ked sa mi prestane páčiť tak už sa mi nebude točiť od tolkého žehlenia....

NighT_iLLuSioN

cappy to mám mať všetko len to, čo sa nosí? Teraz som si dala ofinu a som rada, že nie je po tom taký boom... Každý má teraz ofinu nabok, málokde vidím ofinu rovnú do čela... akú mám ja... aspoň nie som tuctová =P

NighT_iLLuSioN

Mne sa náhodou páčia kučeravé/vlnité vlasy a rovná ofinka =) napr. z.about.com =P Daj si normálne plnú, rovnú cez celé čelo však ak sa ti to nebude páčiť to ti rýchlo dorastie a budeš ju mať nabok =) ale každopádne ofinu vyžehliť =)

cappy

naco ofinu...ved uz sa ani nenosi...aj v telke ked pozeras, tak malokedy davaju do cela ofinu...ja sa jej chcem cim skor zbavit a mam s tym problem :D

zuzic

linuska ani ja nemam nizke celo:) my mame take akurat:) no a coho sa bojis? ze keed sa ostrihas do ofiny budes mat nemej vlasov?

zuzic

bingham to co zas bolo?:) kedy som teba neposluchla:) sak teba vzdy chlap jeden:)
lilynuska: ani je neviem aku mam tvar:) ńo ofinu si nezehli, sak uznaj cela brckava a ofina rovna:) teda z mojho pohladu by sa mi to moc nehodilo:) ja si nezehlim vlasy vobec lebo nemozem ale mam vcelku rovne..no ak zle spim tak je z toho vybuch ale vtedy treba hodit do copu:) a ked mas jedinecne vlasy tak sa tym len pekne pys:) no ja mam tiez doboku, som si dala pred pol rokom, medzitym osm ras vymenila aj za rovnu ale nic moc:) takze mam doboku, mierne schodiky ale casto ju musim zastrihavat lebo mi ide do oka potom:) zevraj existuju take programy kde si das foto a prirobis ofinku a uvidis ako by si vyzerala...nechces vyskusat? ale na tvojom mieste by som skusila, ved zmena a uvidis ak nie si ju chvilu budes vypinat a ona mierne doraste potom sa da dat spolu s vlaskami do hrivy:)

luciaaa77777

no ofiny nepristanu na nizke celo.. tak ak mas nizke celo tak radsej kasli na ofinku :) kucerave vlasy su samo o sebe velmi pekne