pLS PORADTE MI JA UZ NAOZAJ NWM... tAKZE ZAcALAO sa to tím ze som sa odstahovala z mesta ...prisla som o vsetky bývalé kamosky ..ale cakala som ze si tu nájdem nové. aj som si nasla ... dokonca hned dve ... obe boli pre mna vsetko . lenze jedna z nich sa odstahovala ... a napokon aj druhá . uz sa s ani jednou nevídam akurat si sem tam napíšeme ...ale to je vsetko .Teraz nemám ziadne ppriatelky nech sa snazím ako snazím . Všetci uz tu svoje bandy maju a mna do nic len tak lahko nevezmu . Nech sa deje cokolvek nedokazem sa so svojimi rodicmi rozprávat . vzdy sa len hádame . O mojom bratovy ani nevravím . Viem že veľa ludí vraví ako nenávidí svojich surodencow . ale nemyslia to uplne vaazne ,ja ano . Moja mama je stále na mna hnusná . stále si len hlada dvovod na to aby ma mohla pred vsetkimi ponizit . Uz ani ju nemam rada. Nemám sa skim rozpravat , Uz ani poriadne nevychadzam z domu . Uz ani skoro nejem . vypijem tak pol litra vody za den . ak vobec . rozpravam sa sama zo sebou a stale len placem . Mam chut zomriet - a to neustale . Asi som psychopat . ale mne uz je to aj tak jedno ...
Už neviem co so sebou
Oh to mas blbe....
vravim ze si v blbom veku...vydrrrrž
musis si najst nieco co ta bavi, cokolvek, ked mas depky, radsej miesto rezania si kresli, pis basne, napis co ta trapi na papier.ak mas pevnu volu skus zacat hrat na nejaky hudobny nastroj...hudba velmi pomaha, ak si najdes nejakeho konicka, stretnes aj ludi, ktorych bavi to co teba, budete mat o com kecat, spriatelite sa...s mamou si nebudete pravdepodobne rozumiet este par rokov
Jedniny na ktoreho sa mozem spolahnut a kdo ma pocuva je moj skrecok ....smutne ze
Hmm asi mi nič ine nezostáva no ... strašne ma hnevá že nemozem nic robit ....nikto ma nepocuva , kazdy ma ma na haku ... proste hrozny pocit nepotrebnosti ... Bojím sa ze raz sa neovladnem a podrezem sa alebo co...
no musis sa to naucit, predsa nepreplaces cely zivot...povedz si, ked nejde o zivot, ide o h...
HMM KED to sa neda , fakt . ja sa hned zzlozim ked na mna hocikto krici .. teda skoro hocikto a nwm cim to je mozno aj tim ze som rak ale som hrozne citliva fakt hned za kazdu somarinu hned vzlikam a smrkam ... ale na toto obzvlast ....
tak sa nauc neplakat...to aj tak nepomaha.
No aby som bola uprimna ona baisto vie ze sa trápim ved ma vidí , a navyse ked ma vidí plakat .. tak na mna este aj nakričíí že aby som sa laskavo nehrala na chuderu ! .....a tak
myslim ze si velmi rozumne dievca, podla toho ako si pisala by som ti tipovala viac ako 13, skor tak 15. je mi luto ze mama je na teba taka. si v tazkom veku, vydrz to, par rokov...skus sa s mamou porozpravat o tom ako sa k tebe chova. musi vidiet ze sa trapis. prospech v skole sa ti nezhorsil? neschudla si?
Vsetci na mna kaslú ....preco ?