prosim vas o nazor. moj dvaapolročny syn nechce jest varenu stravu už polroka. prve mesiace som tomu neprikladala važnost, ale koncom leta som zašla za našou pediatričkou. ta mi vtedy navrhla, že ked sa vrati sestrička z dovolenky, tak zoberu mojmu synovi krv kvoli podozreniu na nedostatok železa. ja som jej vtedy povedala, že ved načo mu budeme brat, ked nema priznaky (poznam ich, lebo sama trpim chudokrvnostou).ona teda suhlasila, že je to zbytočne. nedavno som ale čitala na nete,že u malych deti može byt chudokrvnost bez priznako,tak som zašla k dr. s prosbou nech mu krv zoberu a opytala som sa, prečo mi vtedy nepovedala, že nemusi mat priznaky. ona mi na to odpovedala, že ona tam nie od toho,aby vymenovala všetky priznaky diagnozy. (ako teda načo tam je?)a sestrička mi povedala, že mojim najvačšim problemom je že vela čitam a tym potom trpi moj syn.išla som odtial s pocitom, že ich totalne otravujem, ked tam idem riešit zdravie mojho syna,že nič ine nerobim, len sa hrabem nete a hladam ktoru diagnozu by som mohla našit na mojho syna a že im vadi ak tam dojde nejaka mamička, ktora sa snaži ziskavat info. im asi vyhovuju len dedinske husy, ktore nemaju pristup na net. mali pravdu iny a bolo ich spravanie ok???
pritom uprimne, nechodim tam často. moj syn ma 2,5 roka a doteraz sme tam boli len na poradnu, ked bol chory (teplota, sople, kašel)a ked bolo treba ist na očkovanie.