Mam taku uz dlhodoby problem, mozno rok, ale mam pcoit, ze sa to zhorsuje, mam stolicu každý den ako bezny clovek, ibaze nie je formovana, ale vzdy riedka az hnacka, nie cista voda, ale proste riedka stolica, potom pocas dna uz na wc nepotrebujem, len ma znepokojuje, ze je vzdy riedka, inak nechudnem ani nic podobne, stravujem sa normalne, ani nie extra zdravo ani na druhej strane ziadne bočiky nehrozia, akurat mam dost rada sladke, co moze byt pricinou neviem, na internete som nasla nieco ohlasom syndromu drazdiveho creva, alebo zrychleny metabolizmus, ci kvasinky uz si len vybrat :( poradte ak ste mali niekto taký problem a ako ste ho vyriesili
Riedka stolica
ensa- nie....
nasiel som to na internete len.
snazim sa ti len pomoct a dat viac moznosti,ktore si neskusala .
denz - ty mas s tými produktami skusenosti osobne? ceny nie su drahe, len takto na dialku casto vycitam co obsahuju, nieze sa este k otmu vsetkemu priotravim :)
ensa- su prirodne :)))
za pokus takmer nic nedas.
denz - ty mas s tými produktami skusenosti osobne? ceny nie su drahe, len takto na dialku casto vycitam co obsahuju, nieze sa este k otmu vsetkemu priotravim :)
skus na par dni uplne odstranit smotana, tvaroh, šľahačka, ementál, kyslé mlieko, eidam, tavené syry, maslo.A nahod probiotika.
a pozri si aj toto-
www.tcmbratislava.eu
denz - ved hej, mam ich doma :) vylucim sladkosti a pecivo a uvidim ak neprejde tak jedine dr. zas, aj ked ma to uz nebavi,lebo vzdy tam idem zbytocne nastastie)
hmmm......skus probiotika.....
ale nezarucujem.
denz - praveze mlieko vobec nepijem nechuti mi, mala som traviace problemy po jednom narocnom obdobi na psychiku, bolelo ma aj pod pravym rebrom, bola som 2 x na kopletnom usg brucha, nikdy nic nenasli, dokonca aj na vysetreni bariovou ci akou tekutinou criev, takisto som pila tekutinukvoli pazeraku, nikde nic, ale zas s ami nechce vsetko hadzat na psychiku najma ak ta riedka stolica je denno denna, plus mam k tomu neskutocnu unavu, ze niekedy ledva zijem
denz - praveze mlieko vobec nepijem nechuti mi, mala som traviace problemy po jednom narocnom obdobi na psychiku, bolelo ma aj pod pravym rebrom, bola som 2 x na kopletnom usg brucha, nikdy nic nenasli, dokonca aj na vysetreni bariovou ci akou tekutinou criev, takisto som pila tekutinukvoli pazeraku, nikde nic, ale zas s ami nechce vsetko hadzat na psychiku najma ak ta riedka stolica je denno denna, plus mam k tomu neskutocnu unavu, ze niekedy ledva zijem
katheline a mala si aj ine priznaky okrem toho? ako Ti nakoniec na celiakliu prisli?