Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

preco, ak sa mi niekto pacil, bol uz zadany, som vari smoliarka?

Príspevok v téme: preco, ak sa mi niekto pacil, bol uz zadany, som vari smoliarka?
tsunama

Ja uz neviem, co mam robit. Preco mam posledne roky v laske iba smolu? Mam 25 rokov. Na zaciatok, mala som 23 rokov, chodila som s terajsim uz byvalym. Skoro ziadne hadky, skvely sex, vedeli sme sa porozpravat o vselicom. Potom zrazu z nicoho nic, navrhol rozchod. Vyse pol roka som sa kvoli tomu trapila a preplakala more slz. Potom som sa nejako pozviechala, ved v mori je plno ryb. Myslela som si, ze nebude tazke si niekoho najst. Lenze v poslednej dobe, posledny rok, ak sa mi niekto zapacil, bud sa mu pacila nejaka ina alebo uz bol zadany. pripadne, uz mal aj deti. A niekedy sa to ani nedalo zistit hned, lebo som nechcela, aby dotycny hned zistil, ze po nom idem. Dokonca som uz mala aj pozvanie na rande a potom som zistila, ze dotycny uz ma dokonca aj deti, cize z rande nebolo nic. Ja neviem, nechapem, co sa to okolo mna deje? Hovori sa, ze ked to nevychadza s chlapmi, chyba bude asi v zene, teda vo mne, ale ja neviem, co robim zle? Vdaka, za vase nazory a rady, aj kritiku, chcem vediet vsetko, co si o tomto myslite a co by som mohla zmenit, aby som prelomila tu smolu?

Linnda_260

Úplne ťa chápem, zvlášť, keď vidíš okolo seba samé páriky, ktorým to aspoň na pohľad klape, že? Lenže vedz, že ani oni si nenašli svojich partnerov na prvý krát. Nájsť toho správneho je veľmi ťažké. Ja som sa po 5 ročnom vzťahu motala životom ďalšie 4 roky. Nesedela som doma, chodila som von, zmenila som bydlisko, prácu, okruh známych, skrátka chodila som s otvorenými očami. A presne... tí najsprávnejší boli zadaní. Ako písala jajka, tí dobrí boli odchytení. Každý nový vzťah krachoval už v začiatkoch, išlo ma poraziť. Presne ako ty, hľadala som chybu v sebe a potom som ju našla. Predsa len v sebe. Prišla som na to, že sa na mužov netreba len dívať, ale ich aj počúvať. Počúvať o čom hovoria, či len o sebe, či sú do seba zahľadení, alebo vidia aj teba, ale

jajka001_

muzov je menej ako zien, a dobri su uz odchyteni :) musis si pockat na nejakeho prave rozideneho. alebo sa spolahni na osud :)