vase nazory...
Brano Mojsej
niektori ste asi mimo.poculi ste tych dvoch niekedy povedat normalnu vetu,ktora ma aj zmysel?
nic proti nim ale su to low braineri ... inteligentni toto nenakecaju, neporobia, nestrapnia sa ...
natvrdo: Blueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Vždy mi bolo z nich oboch zle!
Ja tiez nemam proti mojseovcom nic .Paci sa mi ze kazdemu povedia vsetko do oci a nikomu nelezu do zadku.A ze Nora ma peniaze no nech ma je to jej sikovnost a hlupi ten kto sa da osklbat.No a Mojsej ja si myslim ze ten od narodenia nema stastie ved nemal ziadne detstvo mama alkoholik...
moj nazor je, ze je to clovek ako vsetci iny, ale vzdy mi obaja, aj on aj nora imponovali z jedneho dovodu - na plne usta hovoria to, co si ostatni myslia.....takisto, mam ich rada preto, ze vidim, ako ich ludia okolo neznasaju len preto, ze maju peniaze a neskryvaju to......vidim okolo seba zavist, ktora mi je cudzia a dobre sa na tom bavim....
takze mojsej? fajn chlapik, akurat zroneny zo svojho hudobneho neuspechu, a tieto pocity nezvladol....potrebuje tabletkovu pomoc...takze tam, kde je, je mu fajn a dufam, ze sa z toho dostane....
Tak ako sa chova Brano, tak sa chova dalsich xy mužov a ich manželky reagujú rôzne, niektoré to tolerujú, lebo s tým nič nenarobia, niektoré urobia to čo Nora, rázny koniec, skrátka takéto situácie sú tu denno denne, všade. Rozdiel je len ten, že tento prípad je medializovaný. Ale je zaujímavé sledovať ako sa Nore otvorili oči a až teraz zbadala to, čo všetci vedeli a videli už niekoľko rokov.
alzbee- mas pravdu....
ale....preco to roztocil s vlastnym synom,??
preco doviedol bandu cvokov k sebe?
preco siahol na poharik pred synom?
preco?......podla mna si to clovek ak je triezvy dokaze zratat.
Mal vsetko....o vsetko prisiel....a mozno sa spamata co pochybujem.
Skor si myslim,ze padne este hlbsie.
tak preto ten nazor.....
a par ludi poznam aj ja co abstinuju....a zvladaju to....lebo sa neseru s takymi tupcami v krcme.
alzbee...ale nic som tym zle nemyslel:).....len je to moj nazor:)
:)
Denz: ale vies, uvedom si jednu vec..kazdy abstinujuci alkoholik raz moze zase do toho vspadnut. Uvedomujes si, aku velku davku sebazaprenia musia mat ludia, ktori sa idu dat liecit (od hocjakej zavislosti) ? ako priklad ti mozem uviest: predstav si, ze by si uz nikdy nemal zapnut pocitac a ist na internet (a hlavne na tuto stranku, ze?:)) vies si to predsatvit ? ja myslim, ze mnohi z nas nie...no ked sa alkoholik alebo narkoman ide dat liecit, tak s touto myslienkou rataju, ze uz si NIKDY nedaju za poharik, NIKDY si nepichnu...musi to byt sakramentsky tazke a preto mne osobne je Brana Mojseja luto, aj ked je to taky trulko, ale predsa-je to clovek, ktory zjavne ma slabu stranku...aj moj otec je abstinujuci alkoholik a kazdy den sa budi s myslienkou-DNES nebudem pit...pretoze vie, ze nikdy nehovor nikdy. Ale tvoj nazor ti neberiem, aby nedoslo k nedorozumeniu:)len si myslim, ze mnohi velmi radi odsudzuju predtym, nez sa zamyslia nad situaciou toho cloveka..
mne ho teda luto nie je......je to nenapravitelny trulo.
ked bola reality schow tak som tak trošku bola do neho zamilovaná. Ak sa dobre obliekol, dal slnečné okuliare, nasadol do super auta....tak mi ho je luto teraz. Je to choroba...