Dobry den, uz od detstva ma trapi upchaty nos, caste zapaly HDC, bolesti hlavy atd... Lekar ma tento tyzden poslal na RTG vysetrenie, a na zaklade toho urcil, ze je nutne endoskopicke vysetrenie nosa. Rada by som sa spytala niekoho, kto s tym ma skusenosti, ako prebieha toto vysetrenie, ako dlho asi trva, mozu nastat nejake komplikacie? Proste co vsetko to obnasa.
Dakujem :-)
Ochorenia nosa
ahoj tara...no mozno len mam pocit ze im uz leziem na nervy aj teraz:)) ale zase nemozem nedavat, niektorym som sice bola viditelne na pritaz ale bol aj taky co spravil vsetky mozne vyseternia a nic nenasiel...neviem mozno som taky original:) ale zacnem od noveho roku, uz minule som sa rozrevala a vtedy som su slubila ze uz spravim vsetko a nevzdam sa. takze teraz mam tolko energie ze zacnem odznova a nepopustim kym mi nic nenajdu. len problem je ten cas akurat bude polrok a toto vysvedcenie je dolezite...no pokusim sa zvladnut obe. no teraz ma napadlo ze este nikdy mi nerobili vytery z nosa...tak skusim aj to navrhnut...no tak uz len teda vela stastia ti prajem a nech je ti len lepsie. maj sa!
Ahoj zuzic. To ma naozaj mrzi, ze sa tvoje problemy este zhorsili. Asi bude naozaj najlepsie ked znova zacnes obhanat lekarov, mozno ked im zacnes liezt na nervy, konecne sa uracia poriadne ta vysetrit a nenechaju ta donekonecna trpiet!!! To uz je doslova trapne, ze v 21 storoci lekari nevedia zistit co sposobuje tazkosti u mladeho dievcata!!! Hanba im!!! Neviem kam pojdem na tu oparaciu, moj ORL lekar by ma chcel operovat sam, tak neviem....
Tara85 kam chceš isť na tu operáciu v BA?
jasne nevadi:) viem co je to vela ucenia mometnalne aj ja makam jak satan:) no vidis to mas dobre...spravia ti septoplastiku a bude dobre...aspon ze ti nieco nasli, som tak na teba minule myslela ze keby ti nieco nasli...tak ti prajem nech sa operacia podari a nech ti je uz potom lespie...mne sa to zhorsilo aj sluch aj ostatne takze uz naozaj neviem..:( zacnem od noveho roku dalsi kolotoc obehavat lekarov lebo sak uz asi ani nejestvuje v meste taky u ktoreho som este nebola...
Ahoj zuzic, prepac, ze som sa neozvala skor, ale mala som vela ucenia, pomaly sa konci zimny semester a ja mam kopec ucenia :-) Bola som na tej endoskopii nosa, a zistil, ze mam deformovanu prepazku nosa, je nutna operacia a potom by mali moje problemy ustupit.
maj sa krasne aj ty:) a drzim palceky na zajtra, bude to zniet cudne ale zelam ti aby ti nasli diagnozu:) a aby si sa mohla liecit:) tak papa myslim na teba
Jaaaj, ja som toho uz alergologicke navravela, aj liecbu sme menili uz milion x, a nic, ziadna zmena k lepsiemu :-(, no uvidim ako dopadne zajtrajsie vysetrenie endoskopom a som zvedava na vysledky vyterov z nosa, hrdla aj usi, a potom sa uvidi co dalej, urcite ti dam vediet co a ako, mozno ti nieco dobre aj budem vediet poradit, zatial sa maj krasne, a dakujem este raz za pomoc, ahoj
no vidis mne alergiu nenasli:) takze sa nemam na co liecit:) sranda ne?:)
skusala si povedat to alergologicke? zekeby pomenila liecbu, pripojila nalez otorinolaryngologa mozno by ste to nejak vyspekulovali:) len pekne chod za krcnym uvidis ak ti nieco najde bude to dobre:) tak drzim palceky a daj vediet potom
Ale ano som alergicka, beriem aj lieky aj spreje aj inhalator, aj neviem co ale nic nepomaha.........
v ziadnom pripade neodkladaj. ja tiez lekarov zrovna nevyhladavam:)a cas...ked budes mat nevyriesitelne probelmy, potom sa uz cas najde? zdravieje najdolezitejsie!!! na toto si cas musis najst. no tak bezkaj a potom daj vediet:) mozno sa aspon tebe ulavi..ozaj alergicka nie si?