chcem sa opytat ci sa daju prsia zvecsit aj inak ako operaciou. na tu nechcem ist ale chcem vecsie prsia mam 20 a malicke prsia.
prsia
a pre boha este take jej radste ze ma pribrat ste normalne? sorry ze pisem na tolko krat ale necitala som vsetko naraz :D Nika kasli na priberanie poznam tucne baby s malimi cickami :D takze na to sa vyser potom budes mat male cici a velke telo a to bude vyzerat este horsie :D lebo tuk sa ti moze ukladat hockde ale na cicinach nie... je pravda ze na cicinach sa tuk uklada ale vacsinou iba cickatym obeznym dievcatam ... viem podla seba...kazda sme ina... a take rady ze priatel je an chybe a blbiny boze baby si uvedomujete co jej vsetko radite? chuda dievca zacne nad tym premyslat aposerete jej este vztah... NIE NIE pozri sem ked je s tebou tak je preto s tebou ze sa mu pacis. To ze sa rad pozrie na cickane neznamena ze by hned chcel aby si si davala implantaty alebo neviem... Aj mojmu sa napr pacia blondiny ale povedal mi ze v zivote by nechcem aby som isla na blond..
hviezdicka asi patris k tym co maju male cicaky ked tu pises ze od 3 vysie vyzeraju hrozne :D no mozes si takto zvysovat sebavedomie no nemas pravdu :p a co mas z poprdy ked sa ti chlap zadiva na vystrih das ju dole a hned sa zarazi ze kde sa stratili? :D ono ta plastika nieje az tak draha a da sa na nu zarobit ak clovek velmi chce :-) drzim palce...
zazraky sa bez plastiky nedeju moja pekna... to si radsej nasetri ked s nimi mas problem... ja ho mam zaseopacny darovala by som ti :D uz teraz ti ich zvacsia aj bez silikonov doba pokrocila pockaj este par rokov a mozno to pojde aj bez plastiky :D ale na tabletky a ine debility never je to len marketingovy tah ako zbohatnut na "nestasti" inych....tak ako je to s tabletkami na schudnutie alebo na zvacsenie penisu :D
jasne...skor by som povedala ze to bol placebo efekt,ze niekto vidi aj to co sa nestalo
niekomu sa mohli trochu zvacsit prsia ak pribral par kilov..ziadne tabletky ty nezvacsia prsia..to proste neni fyziologicky mozne
jedine pri hak sa ti mozu trochu naliat vodou ale to je len pocas brania hak, ked vysadis splasnu opat
to hej ja som si nasla jedne na internete stoja okolo34 eur jedno balenie a je ich tam 30 a vraj ich treba uzivat pol roka boli tam odkazy tych co ich vraj brali ze su super ze sa im zvecsili aj o 2 cisla ale neviem
bohuzial aj ked pojdes do lekarne tak uz aj lekarnicky ti pchaju hocico do ruky len aby zarobili...farmaceuticky priemysel je v sucasnosti najlepsie zarabajucim
sak dobre ja viem chcela som si kupit ale asi nato zabudnem
to nie su komentare..to je pravda..ak mi neveris kup si njake uzasne tabletky za 1000sk a potom zistis z boli nanic..cisty marketingovy tah
diky milujem tvoje komentare
na rast prs pomoze len pribrat..ziadne debilne tabletky ani nic ine