Už keď som mala 6 rokov ma sexualne zneužival, čo som ani doteraz nepovedala rodičom. Vždy ma umlčal nejakou odmenou. Všetko čo spravim kritizuje, posmieva sa mi za každe slovo čo vyslovím. Ja mam 25 rokov on o 8 viac. Keď som mala asi 15 šla som von s kamaratkami a prišla domou tak už sa mi posmieval, či sa mi už ritka zapaluje a za chvilu dojdem s bruchom... stale ma naražky na moju postavu že som ako prasa a pritom mam uplne normalnu postavu nie som tučna iba vyhladava čim mi môže psychycky ubližovať. Smial sa mi za môj nos, no mala som tam malý hrbolček dala som si to spraviť ale nemohla som to pred nim zatajiť, lebo bývame v jednej domacnosti s rodičmi. Tak sa mi začal pre istotu posmievať, že Jackson a s radosťou roznaša tuto informaciu pred svojimi známymi po baroch že som bola na takejto operácii a to som mala smolu že som musela isť ešte raz tak to už mi do konca života zostane prezývka v jeho ustach že Jackson a pritom vôbec tak nevyzeram nos mam prirodzene spravený. Všetko mi zavidi, že som si kupila počitač a jemu nedovolim za neho sadnúť. A načo a hlavne začo? Ja si platim internet on je bez prace a zavidi mi všetko čo si kupim. Rodičom na najom neprispieva ani korunu prispievam iba ja a pritom sa tam normalne stravuje a prespava bez hamby.
Kvôli nemu mam socialnu fobiu za všetky uražky od malička, prestala som chodiť von idem len do prace a domou, s cudzimi ludmi sa nedokažem normalne rozpravať, bojim sa ako to vyzneje, keď on vždy kritizoval akým tonom hovorím, možno som mala trochu jemnejši hlas keď som bola na ZŠ a to mu tiež vadilo. Nič ma nebavi a keď si pomyslím že pridem domou z prace a on bude zase doma a zaze tie posmešky tak ma nebavi ani žiť. Poohovaral ma pred par kolegynami čo so mnou pracuju že nikam nechodim aka som jebnuta a samozrejme nezabudol na ten nos. Aj z prace sa chystam odisť kvôli tomu že sa s nim poznajú a aby som začala niekde v inom meste kde ho poznať nebudu.
Asi jedina možnosť by bola odsťahovať sa, ale bojim sa osamostatniť, sama platiť drahy podnajom, alebo uver no neviem bojim sa toho.
Nenavidim svojho brata
darika, presne ako pises - je dospely, ale maloktory rodic dnes posle svojho synacika prec. vyrastla nam generacia ,,muzov,, co sa nedokazu odlepit od mamkinho cecka a su zvyknuti dostat vsetko na tanieri rovno pod nos... cest tym, co taki nie su... ale takto rozmazlenych chlapov cca nad 30tkou je zalostne vela, aspon sa mi zda...
pardon nie jedibnecny ale "jedinecna"
no utekaj prec a nenechaj si ublizovat! Po novom roku nech tu citam ze si za horami dolami v cudzom meste a zijes novy zivot.
Ja si myslim ze ked zavolaju policiu,je to iba docasne riesenie,potom sa vrati a zasa bude zle,ba este horsie,poznam to od susedov-podobna situacia.Muz tyral rodinu a ked zavolali policajtov zobrali ho a rano bol spat a tak zmlatil zenu aj deti ze na chirurgii mali s nimi kopec roboty.Tym ale nechcem povedat ze sa ho treba bat a davat mu najavo ze nic nebudete riesit.Ty sa v prvom rade ODSTAHUJ,najdi si podnajom a utekaj kade lahsie.Aj napriek tomu ze brat ta presviedca o opaku,vidim ze si inteligentne a sikovne dievca,neboj v zivote sa nestratis.Zi si spokojne a stastne v podnajme,chod do prace,uzivaj si zarobok,chod do kina,na zmrzlinu,maj vela dobrych kamaratov,znamych a kolegov,smej sa,tancuj...proste zacni zit a nie sa umarat koli kretenovi.Kazdy clovek je jedibnecny osobka,takisto aj ty,tak si to uvedom,nehanbi sa za nic a hor sa do sveta.Budem ti drzat palce a daj vediet ako si na tom,zaujima ma ako to dopadne.
Ja neverim,ze rodicia budu suhlasit ho len tak zbalit a vyhodit pred dvere.Je to stale ich syn a to dokaze maloktory rodic urobit.Mali by mu dat ultimatum.Bud prispievat,alebo nech si hlada.Len je to velka chyba rodicov,ze mu to vsetko toleruju.Podla toho sa sprava aj ku sestre.Vie,ze mu vsetko prejde.Ani jej odchod nie je riesenie.On je uz dost stary,aby sa postavil na vlastne nohy.
presne tak. s tymto pocitom, ze co ked pridem o pracu a nebudem mat na najom, zije vela ludi. niektori sa maju kam vratit (rodicia), niektori ani velmi nie...
ale skus vykrocit aj tak. mozno to bude lahke, mozno tazke.. a mozno to aj tvojich rodicov nastartuje, aby nieco zacali robit, ked si uvedomia, ze odchadzas kvoli bratovi..
Tiez by som to tak riesila-zbalit mu veci, nechat mu ich pred dverami, vymenit zamok a nech si ide kade lahsie, ked je taky kreten. Ved proti trom (tebe, otcovi, mame) sa tazko bude vzpierat, ked vy budete spolu drzat...a jasne, ze policiu zavolat, ako tu uz bolo pisane, i ked ta castokrat nejak velke zazraky nenarobi..drzim vam place.
Viem uver by mi asi nedali ani na garsonku keďže som sama. Začnem si teda hladať podnajom, veď myslim si že každy žije s rizikom, že raz môže ostať bez prace a potom nebude mať na najom. Kebyže mam mať stale strach o robotu a kvôli tomu zostavať u rodičov tak by som sa asi v živote neodsťahovala, však? Je to tak?
suhlasim s eternity...nech mu daju cas na rozvazenie a potom nech ho vyhodia ked je taky z domu a ked sa bude chciet nasilne dostat dnu tak policia.
a ked je nasilny, tak zavolat policiu...
pravne sa poradit, co s nasilnym clenom rodiny...
tazke, viem... ale asi ovela tazsie je toto vsetko znasat..
drzim palce
no... byvat v BA vo vlastnom... byvam v BA nie vo vlastnom uz 10 rokov... ak nevyhras v sportke, alebo nezdedis majland, tak ,,snivajte s nami,,. teraz neries ,,svoje byvanie,, ale ries ,,normalny zivot, bez nenormalneho brata,,. na to zatial podnajom staci.
a chudaci tvoji rodicia, ze nemaju na neho vplyv... moji by ho asi vyrazili z domu a vydedili...