Bojíte sa prasacej chrípky?Prečo 700 ľudí,ktorí ju majú nemajú žiadne komplikácie a do týždňa sú fit a prečo niekto zomrie?Myslíte si,že najviac ohrození sú chronicki chorí pacienti,starší ľudia,ľudia s cukrovkou,srdcovými a pľucnými chorobami,s astmou,malé deti?
Alebo je to len výmysel a môže zomrieť aj človek bez ochorení,ktorí si pravidelne posilňuje imunitu,užíva vo zvýšenom množstve vitamín C,otužuje sa,cvičí,je vela ovocia,zeleniny?
Môžeme sa brániť alebo keď ju dostane človek tak určite zomrie?
Bojíte sa?Myslíte si,že keď zane mrznúť,nasnweží zníži sa výskyt prasacej chrípky a aj bežnej chrípky?
---------------------
Sekcia Prasacia chrípka A (H1N1) www.zdravie.sk
Prasacia chrípka – 10 vecí, ktoré by ste mali vedieť www.zdravie.sk
Prasacia chrípka - strucne popisana choroba - www.zdravie.sk
Prasacia chrípka
Denz - aj na obycajnu chripku umieraju ludia, ale nepametam, ze by pred par rokmi kazde umrtie takto rozmazavali v mediach. A boli roky, ked tych obeti bolo daleko viac, tak spravili karantenne opatrenia a po case sa to ukludnilo. Toci sa to kazdy rok, pokial by toto nebolo o biznise, tak by som povedal ze nechapem naco to tak rozmazavaju.
Magy- akurat v radii bolo....dalsi clovek prave zomrel na pras.chripku.....
ockovanie starsich ludi by malo byt povinne.
suziluzi, cele je to o biznise. Kazdy rok je takmer na celom svete pandemia chripky, je to mutujuci virus, tam nespravis nic. je kriza, farmaceuticke firmy si potrebuju vylepsit pocet nul na svojich uctovnych vykazoch. Kto zaplati za nieco, co nepotrebuje? len ten, kto je ovplyvneny mediami a systemom "bububu, zaockuj sa lebo zomries!". Paradoxom je, ze ona H1N1 statisticky nijako nevybocuje z inych mutacii verzii chripkovych virusov, akurat mozes umriet na zaockovanie, co sa uz parkrat stalo. Je to cele nezmysel.
tina kazda chripka mutuje..kazdy rok je iny virus...neviem ako ked chodis k obvodnej na preventivku tak predpokaldam ze ta pocuva a keby mas nieco so srdcom tak by ta pri nom aj bolelo..
tak sa zavri do bunkru od zemou na pol roka a mas...jasne ze sa bojis..lebo nic o tom nevies a ocividne ani o fungovani ludskeho tela..a ani nie o virusoch chripky
Magy- akurat v radii bolo....dalsi clovek prave zomrel na pras.chripku.....
ockovanie starsich ludi by malo byt povinne.
suziluzi, cele je to o biznise. Kazdy rok je takmer na celom svete pandemia chripky, je to mutujuci virus, tam nespravis nic. je kriza, farmaceuticke firmy si potrebuju vylepsit pocet nul na svojich uctovnych vykazoch. Kto zaplati za nieco, co nepotrebuje? len ten, kto je ovplyvneny mediami a systemom "bububu, zaockuj sa lebo zomries!". Paradoxom je, ze ona H1N1 statisticky nijako nevybocuje z inych mutacii verzii chripkovych virusov, akurat mozes umriet na zaockovanie, co sa uz parkrat stalo. Je to cele nezmysel.
lenze kto z nas je uplne zdravy??? co ak ja mam skryty problem so srdcom a moze ma ta chripka zabit?alebo inak mi poskodit zdravie
a to je velmi slaba utecha ze kolko ludi zomiera rocne na obycajnu chripku, len tato prasacia ak uz zmutovala tak bude zabijat aj nadalej
presne...najviac ohrození sú chronicki chorí pacienti,starší ľudia,ľudia s cukrovkou,srdcovými a pľucnými chorobami,s astmou..pretoze ich telo nepracuje ako ma, s nachylnejsi...a to plati u kazdej chripky..tato neni nicim vynimocna...len sa rychlo siri, preto je vyhlasena za pandemiu, nie preto ze je smrtelna
To, čo šialené médiá hlásajú, prasacia chrípka nie je, pretože nie je prenosná medzi prasatami.
A/H1N1 je chrípka ako každá iná. Na chrípku vraj (podľa darebáckej WHO) zomrie ročne pol milióna ľudí. "Prasacia" nemá dosiaľ na konte ani 5000 obetí, a to sa už čísla kadejako nadhodnocujú.
shauli.....sranda je vzdy.....a vzdy aj bude :)))))))))