ahoj,chcem sa spytat ci mate skusenost s tymito vitaminmi?su naozaj prirodne a ucinkuju?zvazujem kupu zinku od nich,dakujem
Vitaminy Jamieson
sak tu mame aj slovensku oficialnu stranku
www.jamiesonvitamins.sk
jamieson ma vyhodu ze je na slovenkom trhu dlhe roky, napriklad v europe je to neznama firma
tak podla toho co sa uvadza na stranke swanson
www.swanson.cz
to je zvlastna politika firmy, ale by som sa opytal, ci swanson ma vlastnu vyrobu, laboratoria? musi platit dane, cla, logistiku, zamestnancov a este drzat aj kvalitu vyrobkov, pri tychto cenach je to tazko uveritelne..
pokial teda chcem usetrit radsej si kupim nejaky produkt vyrobeny na slovensku resp v cechach a podporim tak aspon nasu ekonomiku
ak chcem kvalitu su dneska u nas trhu svetove firmy, kanada je znama svojou cistotou a krasnou prirodou
napr
webbernaturals.sk
autor,
ja sa uz neviem dockat ako nas mirka pouci o tych syntetikach, ktore su v Jamiesone :)
diky za porovnanie a dobry argument.
Kedze to osekalo linky, tak bez odkazov na konkretny vyrobok. PRED TYM NEZ NAPISES ZE JAMIESON, ALEBO INY DOPLNOK, JE SYNTETICKY, PREVER SI ICH OBSAH NECH NEZAVADZAS CITATELOV.
Tak to teda podme porovnat aby si sa s toho neba vratila opat nohami na zem Mirka.
Zinok
SWANSON
Ucinna latka: Zinc ( from zinc gluconate)
JAEMIESON
Ucinna latka: Elemental Zinc (Organic Gluconate) 25 mg
Selen
SWANSON
Ucinna latka: Selenium SeLECT ( biologicky )
JAEMIESON
Ucinna latka: Selenium (selenium yeast concentrate) - Organicka forma ( biologicky, s kvasiniek )
Takze to len na porovnanie toho tvojho nebo a zem. Obe firmy priparne robia vitaminove doplny s BIO zdrojov.
Tak to teda podme porovnat aby si sa s toho neba vratila opat nohami na zem Mirka.
Zinok
-odkaz odstránený-
Ucinna latka: Zinc ( from zinc gluconate)
Ucinna latka: Elemental Zinc (Organic Gluconate) 25 mg
Selen
-odkaz odstránený-
Ucinna latka: Selenium SeLECT ( biologicky )
Ucinna latka: Selenium (selenium yeast concentrate) - Organicka forma ( biologicky, s kvasiniek )
Takze to len na porovnanie toho tvojho nebo a zem. Obe firmy priparne robia vitaminove doplny s BIO zdrojov.
mirka,
to by som ja zase mohol tvrdit, ze ty si obchodny zastupca pre Swanson.
vybral som jeden produkt od Jamiesonu (vitamin c). mozes teraz dokazat svoju "aspon priemernu" inteligenciu a ukazat mi na zaklade coho tvrdis ze ide o synteticke latky...
tesim sa, ze zase budem o nieco mudrejsi. vopred dakujem za odpoved.
Informácie o zložení
Vitamín C (kyselina askorbová) 1000 mg pripravený zo špeciálnych výživných ovocných výťažkov z tropickej čerešne Aceroly, šípok a C-komplexu rutínu, hesperidínu a citrusových bioflavonoidov.
-odkaz odstránený-
No ta čo? Nejaky obchodný zástupca pre Jamienson? A hneď trikrát :-)
Stačí sa pozrieť na zloženie a priemerne inteligentnemu človeku je jasne, že je to silna chemia a nie doplnky na prirodnej baze. Za dostupnejšiu cenu sa daju objednať doplnky od Swansonu z Čiech. To je nebo a zem oproti Jamiensonu.
Ivka 1: Mas to troska pomylene, prave Jamieson nevyraba synteticke vitaminy.
Ivka1,
mas nejaky dokaz, ze Jamieson robi svoje produkty na syntetickom zaklade.
trochu scestne len tak to tvrdit.
a toto ma pobavilo tiez:
"Su to doplnky vyzivy a nie prirodne produkty."
to sa akoze vzajomne vylucuje podla teba?
Podla tohto clanku im asi zalezi na cistote vyrobkov (je v anglictine)