TESTY na HPV

darika

oxanka
tebe ak to doktor takto povedal,ze naco ti to je,tak ty nemusis hned hladat inu kliniku.Proste si len stoj za svojim.Chcem ten test a hotovo.Mozete mi ho urobit?Prosim vaaas!Hotovo.

OXANKA12

alzbee vies ja som sa pytala na gynde ale moj gyndos mi povedal ze na co to chcem vediet, ze aj tak si s tym neporadim, takze skusam takto ci niekto nevie. nejaku sukromnu kliniku kde by mi to spravili za poplatok.

alzbee

Oxanka12: HPVcka sa clovek tak lahko nezbavi :-/ kazdopadne ked sa spytas na gynde, tak by ti podla mna mali vediet poradit, ze kde si dat spravit testy a kolko stoja..

OXANKA12

aluska
ja som ich mala robene pred 10 mesiacmi, mala som tusim ten HPV 16 a chcem si dat spravit test lebo sa strasne bojim, neviem ci som sa ho uz zbavila, alebo ho este mam. kamaratke nedavno zistili 3 virusy, je z toho znicena, musi ist na operaciu.

emira

Cytologia a testy na HPV su dve rozdielne veci, aj ked sa ster pri pap teste da pouzit aj na vysetrenie hpv. Hpv testy su drahe a nerobia ich vsetci gyndaci, silne pochybujem, ze su zahrnute do bezplatnej preventivky.