Poraďte kdo viete, chcem si dať spraviť testy na HPV, kde sa dajú zohnať za poplatok a kolko by to stalo?
TESTY na HPV
darika
on nechce ustupit, inac je dobry...)
oxanka
tebe ak to doktor takto povedal,ze naco ti to je,tak ty nemusis hned hladat inu kliniku.Proste si len stoj za svojim.Chcem ten test a hotovo.Mozete mi ho urobit?Prosim vaaas!Hotovo.
alzbee vies ja som sa pytala na gynde ale moj gyndos mi povedal ze na co to chcem vediet, ze aj tak si s tym neporadim, takze skusam takto ci niekto nevie. nejaku sukromnu kliniku kde by mi to spravili za poplatok.
Oxanka12: HPVcka sa clovek tak lahko nezbavi :-/ kazdopadne ked sa spytas na gynde, tak by ti podla mna mali vediet poradit, ze kde si dat spravit testy a kolko stoja..
aluska
ja som ich mala robene pred 10 mesiacmi, mala som tusim ten HPV 16 a chcem si dat spravit test lebo sa strasne bojim, neviem ci som sa ho uz zbavila, alebo ho este mam. kamaratke nedavno zistili 3 virusy, je z toho znicena, musi ist na operaciu.
Cytologia a testy na HPV su dve rozdielne veci, aj ked sa ster pri pap teste da pouzit aj na vysetrenie hpv. Hpv testy su drahe a nerobia ich vsetci gyndaci, silne pochybujem, ze su zahrnute do bezplatnej preventivky.
no urobi ti ich gynekolog a pokial viem tak cytologia je v ramci bezplatnej preventivky raz za rok..