sikanovanie,zazil to niekto?da sa to odstranit?pomoct cloveku psychicky?alebo len zmenou prostredia kde clovek pracuje alebo sa nachadza? je to tazke..
zazil to niekto?
Haaaa ja ho davam von az moc....a tak som aj minule dopadol....:DDDD, ale nevadiiiii ideme dalej....nabuduce bude mozno horsie....uz sa tesiiim :DDDD
katty! venuj sa mi!!!!
nééééé bingy, ty máš v sebe potenciál a ty ho chceš dať von, ja to viem
bingham je narcis... no parada
co si mam predstavovat....:DDDD ja zijem svoj zivot ;), ktoryyy strasne luuubim :)
bingham, vieš, čo mám na tebe rada? keď upustíš uzdu svojej fantázii a opíšeš ako by si si to predstavoval všetko :)
akoze nevies? nevies, tak sa naucis... preboha... si predstav, ked vydes zo skoly. ludia su take neskutocne svine, ze su ovela horsie ako tam v tvojej triede.
Zastan si seba, maj nejaku hrdost, nedovol aby ta niekto osocoval.
Je sice pravda, ze niektori ludia, i ked maju sami so sebou problemy, vyzaruje z nich nieco, co okolie berie ako respekt. Ja to stastie napr mam a pritom som totalne slaba, ako mucha.
ukaz im, ze nie si becko. zarev na nich. postav sa voci nim. este to vydrz. tento rok uleti ako voda a ked budes stvrtacka, to nebude ani cas mysliet na hovadiny.
tretiiii rocnik na strednej....neblaaaazni....!!!! akoze nevies byt silnaaaa....by som ta naucil...ako byt zviera :))))
haaa shaula sa mi pacis...tak to ma byt.....
pozri musis to robit nasledovne....ak sa na teba niekto skaredo pozrie...bum hned jedna na nos...a sikanujes ty jeho haha :DDDD
a ano s tym zastavanim mas pravdu...., ale za kamarata aj do hrobu :))))