Pangamin..mate s tým skusenosti na akne?..dakujem
Pangamin a akne
ano je to pravda ale na druhej strane ich chapem...diagnoza prisla rychlo ale ostatne islo velmi pomaly a tiez zla rodinna situacia, v byte sme byvali jedenasti nakolko prisla aj mamina sestra s detmi aby sa mohli striedat...a vela malych deti vies si predstavit tu nervozitu...a potom sa tazko hovori co sa stalo..no pravda je ze to mali povedat...ale moj brat sa zachoval velmi hrdinsky pomohol mi vo vsetkom vtedy sme sa este viac zblizili a aj teraz mu mozem plne doverovat. aj on mne doveruje povie mi vselico tajne, radim mu vo vztahu o ktorom este nitko nevie:) vies bola som jej najoblubenejsia vnucka, vkladala do mna nadeje a velmi sa chcela dozit mojho prveho prijimania to bol jej najvecsi sen no stalo sa ako stalo...aj obidvaja dedkovia zomreli na rakovinu nikdy som ich nepoznala.je to strasne...ale teraz radsej zmeneme temu:) lebo zas budem mat previnily pocit:)
zuzik- je zle ak rodicia hned nevysvetlia dietatu to co sa stalo s blizkym ....trebars s babickou....
Deti si vacsinou vsetko prisudzuju a za vsetko sa citia vinne.....
Je obrovska skoda,ze mi dospelaci to tak nevnimame.......
A hladame problem v dietatu a problem je vlastne v nas.......
raz sa rozplynu iluzie kazdemu dietatu...mne sa rozplynulo stastne detstvo ked som mala sest...zomrela mi babicka ktoru som velmi lubila a najhorsie bolo ze som nevedela preco...dozvedela som sa to len pred rokom...ako dieta som si myslela ze som psravila nieco zle..no a aby ma to tak nebolelo, pisala som jej do neba listy...mama mi odpisovala akoze za nu a ked som raz nehodou zistila ze to nepise ona vtedy som prestala verit na vsetky tieto detske veci...ale brat sa o mna postaral a povysvetloval mi to a odvtedy som to zacala brat sportovejsie...teraz mam velmi rada male deti, nasich malinkych na skole a rada sa s nimi rozpravam aj o vianociach...ibaze ani deti uz nie su take ako kedysi...my sme boli taki naivnejsi a verili sme na rozpravky a na vsetko, teraz su aj tie malicke deti prefikane. ale nie vsetky zas poznam deti ktore su ako kedysi. vsetko zavisi asi od rodicov...
zuzik- rozplynulo sa mi detstvo vtedy.........
a videl som maminu ako vybera darceky...
To mi vzalo iluziu o rozpravke v mojom svete......
A mas pravdu v tom.,ze stale si dokaze clovek spomenut na niekoho co mu pripomina krasne chvile.....
aj mne velmi ale velmi podobne to co tebe......
ale:) hh:) ale si musel byt velmi sklamany ked si zistil ze to bolo lietadlo:) ja som vzdy zhasla v izbe svetlo, sadla si pri stromcek a pozerala oproti do baraku do okien co robia ludia a ako svietia stromceky:) a uvazovala som nad tym, kade sa jezisko dostane dovnutra ked je vsetko zamknute:) hadam sa ti uplne nerozplynul pohlad na krasny svet...vzdy je nieco pre co si povies ze zivot je krasny...a ked nie pre nic ine tak preto sa oplatilo zit...pred rokom som spoznala cloveka na ktoreho nikdy nezabudnem a ked mi neni dobre spomeniem si na neho a hned mi je lepsie...urcite aj ty mas nieco take:)
zuzik- :)
ja a od mikulasa??......uz som stary na take nieco:)
ale rad spominam na detstvo.....bolo to take........ozajstne....
A vlastne aj vianoce som tak vnimal.......
Vzdy som cakal na Jeziska...,ze prileti......a raz som ho aj naozaj videl...
No casom som zistil,ze to bolo lietadlo...
A rozplynul sa moj pohlad na krasny svet.
denz dakujem:)) aj ja tebe:) uzi si sviatky a nech si stastny a zdravy ty aj tvoja rodina v novom roku a taky mily ako doteraz:)
vidis ani neviem ako sme sa dostai do noveho roka:) ozaj dostanes nieco od mikulasa?:)
zuzik-:)))
prajem stastny vikend:)
a aj buduce dni az do noveho roka :)
A potom........:))))
no nie,že by mi nechutil..:) prehltnem ho:) tak skusim..dakujem:)))
ak ti nechuti pangamin, mozes ho striedat s pivom :-))
samozrejme, pangamin a zinok sa navzajom nevylucuju.