Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hrat sa aj sama...

Príspevok v téme: hrat sa aj sama...
liluuuska

Ahojte chcela by som sa vas opytat ci je normalne ked moja 4rocna dcerka sa chce stale hrat iba so mnou ,
vobec sa nechce hrat sama, ani na chvilku ked ju necham sa hrat samu tak hned zosmutnie a hra sa smutna, no o chvilku pride za mnou a vola ma hrat sa a ak nemam kedy ze si robim ine prace alebo varim tak radsej ostane len tak pri mne sediet ako by sa mala sama hrat.
neviem ci je to normalne, inak medzi detmi nema problem sa s nimi hrat.
Je jedinacik a do skolky este nechodi az od buduceho roku...
Neviete niekto poradit ako by som ju to naucila ak sa to vobec da aby sa s radostou hrala aj sama???
Je mi jej luto, no ale aj ja si potrebujem robit nejake veci ...

darika

liluuuska,dufam,ze nebude vadit,ak teraz napisem zuzic.
Zuzic
Nespominas otca,alebo mi to uslo?A v com ta buzeruju v skole?Zrejme si ten typ,ktory sa upne na jednu vec a nevyhladava okolie.Nie je to to,co vasim vadi?Nechceli by oni trosku,aby si bola aj s kamaratmi?Vies,sedenie na nete sice ublizi menej,ale...oni si mozno predstavuju pri tebe,aby si travila volny cas inak.Mozno maju aj oni nejake problemy,mozno od teba nieco ocakavaju,a neviete sa stretnut v kompromise.

darika

Zuzic
Nespominas otca,alebo mi to uslo?A v com ta buzeruju v skole?Zrejme si ten typ,ktory sa upne na jednu vec a nevyhladava okolie.Nie je to to,co vasim vadi?Nechceli by oni trosku,aby si bola aj s kamaratmi?Vies,sedenie na nete sice ublizi menej,ale...oni si mozno predstavuju pri tebe,aby si travila volny cas inak.Mozno maju aj oni nejake problemy,mozno od teba nieco ocakavaju,a neviete sa stretnut v kompromise.

darika

Zuzic

Denz

Darika- porad zuzke ty......
ja niesom vobec na take rady:(
Mas vyborne rady a rad si ich aj ja precitam.
Zuzik- viem sa vcitit do tvojho problemu......aj ja som mal v 15tich podobne ....som dokonca par krat zdrhol z domu a prespal som v garazi....
Zdalo sa mi,ze je vsetko proti mne obratene....az casom som si uvedomil,ze to bolo inak a .....zrejme ani ja som sa k rodicom dobre nespraval....proste som ich nechapal.

darika

co si nechcela?Nemusis zakladat,ved tu to vadit nebude.A ak sa chces vyrozpravat,tak pis kludne.Aj sa ti mozno ulavi.Je vela ludi,ktori sa nemali komu vyrozpravat,tak si pisali dennicky a tam sa vystazovali,lebo nemali komu.Teraz mame dennicek na tento sposob a dostavame aj odpoved a radu.Takze Zuzic,kludne daj zo seba vsetko von.A mozno sa aj dostanes k jadru problemu a prides na to,ako dalej.Ja teraz musim odist,ale ak sa ti Denz neozve,ozvemsa.

darika

zuzic-denz
prepacte,ze sa vam tu pletiem,ale...Zuzic,ty si tu nezakladala temu na tento problem,co mas?Pytam sa preto,ze som tu uz nieco podobne citala.
Moc mi je luto,co prezivas,ale radu necham na Denza.On v takychto veciach vie poradit.Drzim palec.

zuzic

denz ja sa snazim. vies kolko ma stoji iba to ze nemozem povedat svoj nazor na nic...jednoducho vzdy ked poviem ze podla mna by bolo lepsie to a to tak len nahodia ten ironicky ksicht jak na blbca...ja sa aj spytam ci nieco netreba a mama len ze aj tak sedim cele dni na nete tak nech sa nepretvarujem. pritom sa ucim na ciste, som vyznamenana, nepijem, nefajcim. nechodim kvoli nim ani von s kamosmi jednoducho pomaly ani nezijem..odkedy pridem domov sa len ucim potom idem na hodinku na net a potom si este robim dobrovolne testy...taka tema neni...ja sa naozaj snazim..mama stale opakuje aka som tvrdohlama a ze chlapci nikdy takyto neboli a nech sa uvedomim nikdy mi nepovie nic pozitivne vzdy len aka som hrozna..ja nemozem za moju povahu, ved sa snazim velmi, v skole ma tiez len buzeruju uz neni nikto kto by ma ma rad...chapes, potom mam strasne nizke sebavedomie jednoducho uz neviem co mam robit...a potom sa ma kazda malickost dotkne a zas je zle ze sa urazam...uz mam pocit ze to raz nevydrzim a poviem im otvorene ci vobec boli niekedy radi ze ma maju...keby som bola dospela a uz by som si mohla zariadit zivot sama...nikdy si necitil ze si uplne nanic? ze ta nikto nema rad...

Denz

zuzik- a ty nevies o tom,ze rodicov treba spracovat tak,aby bola ovca cela a vlk syty??:)
a netrap sa......si vo veku kedy vlastni rodicia ti nerozumeju a to iste opak.
Poznam to velmi dobre.
Treba si k nim najst cesticku.....
Skus sama prist za maminou a opytat sa co treba a tak.....
Alebo najdi temu ktora vas spaja.....
opytaj sa rodicov ako sa maju a ze ich mas reda:)......ver,zabera to :)

Ci je problem inde??