Zdravim,neviem preco ale v poslednej dobe mam strasne bolesti hlavy ako nie celej ale proste ja toako keby citim ze v ktorej casti hlavy mato boli,dalej ma picha pri srdci,mam strasnu nevolnost myslim ze sa vyzvraciam no len ma napne a nic,dalej ma bolia svaly klby a somstrasne unaveny...unaveny som uz cez mesiac aj nieco aj ked bolest hlavy zacala len tento tyzden asi...aj ked spym tento tyzden sa mi zacali snivat strasne divne sny co predtym sa mi nestavalo vobec ze som daky sen mal...a vzdy sa okolo druhej tretej rano zobudim a potom zaspim a zase som cely den unaveny...pls poradte co mam robyt sa bojim ze to bude nejaka zakerna choroba ako HIV alebo nieco podobne
neviem co je so mnou
je mozne ze sa obvodna lekarka na preventivnej prehliadke pomylila?lebo nevravela nic take ze mam krivu chrticu ale zas na EKG som bola vraveli ze srdce mam zdrave
pravdepodobne to bude z chrbtice, chod kym sa to da liecit
neprehanaj s tyzdnom zivota :) radsej chod cim skor nech nezijes dalsich 60 rokov s problemami
neviem mohlo by to byt len dosledok hypochondrie a krivej chrbtice?pretoze som cital ze to pichanie moze byt z toho a bolest hlavy hypochonder zazivat cize sa bojim ze zomriem tak mam z toho stres a to sa odraza na psychike a snov ale je to len domienka
ale vies ja sa k tej doktorke aj bojim ist na tie vysetrenia co ak mi povedia potom ze mam tyzden zivota?
za prve, chod k lekarke na vysetrenie a nenechaj sa odbit nejakymi oblbovki, nech ta riadne vysetri
za druhe, blbe sny a spanok, mas z psychickeho sposobeneho zdravotnymi problemami
nemysli na to co to moze byt ale chod k lekarke. su tisicky chorob. moze to byt vazne a nemusi.