Ahoj, zaujimalo by ma ako dlho vam trvalo po rozchode, kym ste sa s tym rozchodom vysporiadali? Ja som chodila s priatelom 13 mesiacov, od vtedy presiel mesiac, ale mam pocit, ze ten mesiac presiel ako den... vobec to nespeje k tomu aby som dokazala zabudnut. je to normalne?
Ako dlho?
abcdefg: no ani ti nebude lahostajný keď ho máš rada a na veku nezáleží ja mám tiež tesne po tridsiadke t.j zrelá :} a 2 mesiace po rozchode a stále mi záleží na bývalom, srdcu nerozkážeš skús sa zaoberať niečim aby si na neho toľko nemyslela a bude ti ľahšie na srdci
a inak obaja sme uz zreli, mame obaja tesne po tridsiatke :)
No ano, ani ja by som sa nedokazala rozist s niekym koho milujem a to je ten problem... ale nateraz sa nemozeme stretavat... myslela som, ze casom mi bude lahostajnejsi ale nie je..
abcdefg:keď niekoho stretneš a myslíš si že je to tá osudová laska tak si ochotná urobiť aj nemožné,neviem aký je ten problém čo má tak je to tažko posúdiť,ja by som sa nevedela načas rozísť s niekym koho milujem a vyrieši sa problém potom budeme spolu joj to by mi srdce trhalo
asdf1:a teraz si ako na tom? máš už priateľa ?
Nie je to lahke, najma ked clovek uveril, ze stretol svoju zivotnu lasku... Preto nechavam tie dvere stale otvorene... aj ked mi uz prestava stacit, ze mi hovori milujem ta... ked skutky ziadne... stale sa vyhovara, ze robi co moze... ale mne uz dochadza trpezlivost a neviem to posudit, ci naozaj robi co moze, alebo ma vodi za nos :( ... Tak sme rozideni, kym neurobi nejake zmeny vo svojom zivote... ano, je to take nijake sme aj nie sme spolu. A kedze to chce viac casu ako mesiac... tak je to narocne a preto sme sa rozhodli, ze budeme nateraz od seba.
ja som chodila s priatelom 5 rokov.5 rokov som sa trápila,začala som piť,fajčiť.Potom sme sa stretli a chcel to dat dohromady,ale už to bolo iné.Chodili sme spolu možno ešte polroka,ale to už nebolo ono.Rozišli sme sa,a potom som myslela naňho ďalších 5 rokov.Bolo to hrozné.Neprajem to nikomu.Odmietala som spoločnosť,bolo to so mnou hrozné.
abcdefg 16:59:no podľa tohto príspevku ste sa ani nerozišli lebo ako si písala že nastali komplikácie a nateraz ste sa rozišli a vlastne čakáš či sa tie komplikácie vyriešia a budete zase spolu hm a ty sa pítaš na čas vysporiadania sa po rozchode ale vy máte stále otvorené dvere hm vprvom rade sa rozhodni či je koniec a nie načas sme sa rozišli a potom sa budeš vysporiadavať z rozchodom ako dlho to je u každého iné
Cele to vyznieva zaujimavo :)
Potrebujete si ujasnit co vlastne chcete a kam smerujete... lebo vy este stale akoby chodite spolu,hm?
Dakujem za odpovede,
u mna je to tak, ze sme nateraz ukoncili nas vztah po vzajomnej dohode, lebo tam vznikli neriesitelne komplikacie a je mala sanca, ze sa to vyriesi. Aj ked obaja by sme to velmi chceli... nateraz sme to teda ukoncili. Komplikacie boli na jeho strane a on musi dat nejake veci do poriadku, ale tazko povedat, ci sa mu to podari.