Mám otázku...Môže sa dávať Capillan aj na suché vlasy? Či sa musí dávať len po umytí vlasov? Dik...
Capillan
sade8 pouzivam aj sampon aj kondicioner (motaju sa mi vlasy) a po umyti si davam aktivator a mam vlasy hustejsie, kvalitnejsie a hlavne leskle :) fakt odporucam
ja som si u nich objednala aktivator a pri osobnom odbere ma to nestoji ani o korunu, teda euro naviac. osobny odber je super pokial si z BA. Ale musim povedat, ze to FAKT FUNGUJEEEE!
ja som si u nich objednala aktivator a pri osobnom odbere ma to nestoji ani o korunu, teda euro naviac. osobny odber je super pokial si z BA. Ale musim povedat, ze to FAKT FUNGUJEEEE!
ked kupujes na dobierku tak postovne a balne je 3 EUR, pri osobnom odbere postovne a balne samozrejme neplatis .. uvidis to az v druhom kroku objednavky
zatial pouzivam iba sampon a aktivator ... no chcem si objednat z ich stranky (www.irel.sk) este aj balzam
no zatial ho pouzivam asi mesiac, nanajvys dva a zda sa mi (aj frajerke), ze mam hustejsie vlasy .. takze ja som spokojny:)