akozistim ci som tehotna,bez toho aby som isla ku doktorke? bojim sa kupit si tehotensky test :(
som tehotna?
halooo, na priznaky tehotenstva sa neda velmi spolahnut, niekedy nie su vobec pritomne, ak vobec budes mat nevolnosti, tie sa zvyknu objavovat vynimocne skor ako pred 7. tyzdnom tehotenstva, a tiez aj ostatne, ako citlivost prs, bolest maternice pri jej raste a podobne. naozaj urobis najlepsie, ak si kupis tehotensky test. urob si ho z prveho ranneho mocu, vtedy je najvyssia koncentracia aj hcg.
haloo- tak potom je teda velmi velka pravdepodobnost,ze si tehotna....
datelinka- ved to ze neviem kedy vypadlo. milovali sme sa uz X krat od vtedy a samozrejme,ze naplno a nechcranene. To ze ho nemam viem druhy den,neviem ho nahmatat a mam taky divny pocit aj zo seba-mozno je to zo strachu,ale bojim sa aby som nebola tehotna. vobec sa necitim na menzes. vcera som mala dostat
este mi nie je jasne, kedy si vlastne zistila, ze nemas teliesko a preco si nepodnikla hned nieco? to ste potom mali uplne nechraneny pohlavny styk?
halooo, preco sa bojis ist kupit tehotensky test?? vsak uz ich predavaju aj v supermarketoch.
najlepsie je tehotensky test robit, az ked meska menstruacia, to znamena od 28 dna cyklu. samozrejme, ak nemas pravidelnu menstruaciu a mas zvycajne dlhsi cyklus, tak sa pozitivny vysledok moze objavit az neskor.
vypadla asi min.mesiac ked som mala menzes....teraz menzes nemam a ani danu necitim-som ju predtym citila kusok (dala sa nahmatat) rodicia su moc veriaci a ja sa nechcem vydavat a myslim,ze ani priatel po tom netuzi. navyse danu som mala zo zdravotnych dovodov,lebo nemozem antikoncepciu a beriem vela liekov. robim si skolu v CR a doktorku mam na opacnom konci slovenska... ake su spolahlive baby testy... kolko musim cakat kym ho pouzijem aby mi ukazal vysledok spravne? mysllim od vymeskania
a to si kedy zistila, že ti vypadla dana? pred alebo po sexe? no možno vek na tehotenstvo máš ale rozum zrejme nie. myslíš, že iné ženy v tehotenstve zoštíhlejú? :)
haloo- ty nie si pripravena ani na seba samu......
ak ta tak citam.
na to aby som bola tehotna mam uz svoj vek aj partnera,ale .....vypadla mi dana a bojim sa toho ze som ostala tehotna a ani neviem ci to vlastne chcem vediet...nie som pripravena.... ako to ze vypadne vnutromaternicove teliesko,ved tam bolo rok.... boze,nechcem vypadat ako velky melon
ty kokso... to snáď nie.
Môžeš mi vysvetiť, prečo sa bojíš si kúpiť tehotenský test???
skús zavolať všetici Theodore, ona ti to možno povie...
Trúbka, ako inak, ak nie z testu alebo od doktora by si to ako chcela zistiť??? si myslíš, že ti niekto preskenuje pohľadom brucho a povie ti, či s tehotná,alebo čo ? ??
šak choď do lekárne, do drogérie, kúp test a nevymýšľaj voloviny