ahoj, potrebovala by som poradit... chcem si kupit nejaky stroj na cvicenie. potrebovala by som vyformovat hlavne zadok, stehna a boky. tak neviem ktory by bol najlepsi... uvazovala som nad steperom, alebo nieco take... len neviem co presne. dakujem za rady
Ktory stroj na cvicenie
ja mám na brušáky také pružiny,to si sadneš a daš nohy ako do pedalov a ideš,takto som schudla pred rokom 7 kíl-to som mala pred svadbou,a potom pri manželovi som pribrala 12kíl.Teraz mam dole 3 kila:(
no vieš ja mam 40,aj ked nevyzerám.Ale hanbila by som sa na dedine korčulovat.:)
hej? ja som na to tiez pozerala lebo strasne ma nebavi cvicit len tak nejake cviky...my mame ab rocket:)) no nie je to take dobre ako ked robi clovek brusaky sam..ja som si dala dokopy par cvikov na spevnenie tela a teraz sa ich snazim cvicit...snazim :) len treba mat velmi pevnu volu:))no na zadok a stehna su jednoznacne najlepsie korcule podla mna..len aby uz prislo teplo:)
ja viem,a asi to budem musiet začat,lebo som zo seba neštastna,ako som pribrala.Ale cvičím aj doma,máme leg magic.je dobrý.
hej, sama chodim..parkrat som bola s kamoskou ale to sa mi nepacilo lebo takto si mozem dat svoje tempo a nemusim sa nikomu prisposobovat:) tak ked prides z prace...:) je to relax, vycistis si hlavu a este aj si zlepsis postavu:)
ráno vstavam do roboty o 5hod,neviem či by som vedela skôr vstavať,niekedy som tak robila,ale to som mala o 10 rokov menej:)
chodíš sama?
ach, nase slovensko...:) ja chodim rano behat...teplaky, siltovka a idem:) kto na teba bude pozerat?:)nikto:) len v zime sa mi moc nechce:)
ja by som chcela behat,ale hanbim sa vonku pred ľudmi:)
no teraz som našla na nete aj za 6oootis,čo som predtym ked som hladala,nenašla,tiež som planovala kúpiť.Asi si kúpim,je to dobra vec.