mám problém s manželom,minulý rok bol na protialk.liečení,potom bral antabus do juna tohto roku,nato sa zoznámil so ženou,ktorá sa zaujíma o okultizmus a odrazu prestal chodit do kostola, prestal brat lieky od psychiatra aj antabus,začal užívat nelegálne predávané čínske výživové doplnky od tej ženy,a od nej má aj červené a čierne sviečky, ktoré nonstop u nás doma horia.začal ma odymovat šalviou,vraj zo mna vyhána zlých duchov a energiu.je to šialené,pripadá mi sfetovaný,ale aj akoby schizofrenia,alebo podobne.nepoznáva ma, začal ma na jej príkaz udávat na polícii za urážky a nadávky,v septembri ma udali oni spolu za maily, ktoré som im písala obom.medzitým dal na rozvod, našiel si právnika,ale rozvod zase stiahnul, lebo pochopil, že bude musiet platit výživné.no a aby toho nebolo málo, nedáva mi ani korunu na deti ani na domácnost.neviem čo s tým robit,myslím, že to patrí skor na psychiatriu ako policajtom, len neviem, ako ho tam dostat.každý mi hovorí, že ked on nebude súhlasit s liečbou,tak ho tam držat nemožu.kradne mi jedlo aj peniaze,ale stále posiela tie magické obrázky kdekomu,správa sa ako zhypnotizovaný,ovládaný niekým.bojím sa ho, mám strach o deti a policajti len kývu ramenami.
on ma udáva za hlúposti a ja pomaly v ohrození života nemám žiadne páky na jeho potrestanie...poradte mi niekto, čo mám robit...dakujem
co s manželom
ahoj
no teda nezavidim ti,si v zlej situacii :( skus sa aj ty poradit s nejakym pravnikom,psychiatrom ....drzim ti palce