Liecitelia pomohli

lost

Ta vec s tou IP.

IP ma tvar 123.123.123.123

Presnejsie od 0 do 255.

Cize je 256*256 (65536) viditelnych moznych IP tu na foru, ale...
Vacsina ludi co tu je ma odhadujem dynamicku IP, cize sa meni, iny maju zase zdielanu (moze mat cele mesto rovnaku IP, ak je poskytovatel internetu rovnaky).

Ja mozem mat IP 100.200.1.1 a inekto moze mat IP 100.201.1.1 a mohlo by to vyzerat ze to je ten isty clovek.

Avsak, ak sa niekomu IP meni v minulych postoch, potom zalozi temu a zrazu niekto par minut potom napise s rovnakou koncovkou, je to velmi malo pravdepodobne, ze sa jedna o ineho cloveka. Ale nie je to iste..

Este mozete skusit toto:
dajte si google.sk a napiste toto

site:zdravie.sk "xxx.xxx.220.67"

alebo kliknite na link
www.google.sk

site:zdravie.sk znamena ze bude vyhladavat LEN zo zdravie.sk . potom tam je jedna medzera . a potom to co je v uvodzovkach, to je vyraz co bude hladat.

Dalej, Výsledky 1 - 10 z približne 153 z zdravie.sk pre "xxx.xxx.220.67" znamena ze na naslo CCA 153 vyrazov na zdravie.sk, cize CCA 153 prispevkov z IP ktora konci 220.67

Mozete tie udaje menit.
hlavne je forma:

site:VASASTRANKA.SK "VYRAZ" a klik na hladat ;)

have fun

Denz

darika-sorry....
lienka rada provokuje a mna to uz tiez nebaví...
aj vcera sa do mna obula.
Tak laskavo nech ma nespomina .

darika

no,ja sa musim do vas zastarat.denz,kasli na to...
Lienka,a tebe sa co stalo,ked si zacala utocit na Denza?Ved on nie je admin.Co ma on s tymi IP-ckami?Akurat si vsimol,ze ma niekto pod 2 nickmi rovnaku adresu.A ked je to aj tvoj pripad,daj to adminom a nie prispievatelom.A este navyse si aj trosku agresivna,nie?

lienka666

Neurazaj....Nechodila som s tebou do skoly...tak si to uvedom....viem o com tocim, ako aj o tom co sa tymi IP moze sledovat...
V prvom rade si davaj pozor Ty ne tvoje prispevky vsade, kde je nieco nove...ak nemas co robit...zajdi k lekarovi...ani sa necudujem, ze niektori uz tuto stranku ignoruju...
A ty si ten posledny, kt. mi bude rozkazovat,ci mam alebo nemam reagovat..

lienka666

DENZ - musim reagovat. Je to od temy, ale...
Neviem, co za IP sa tu uvadzaju, ale su to nezmysli...Ako je mozne, ze "cokoladka898" (dnesny prvy prispevok) ma tu istu IP adresu ako som ja mala vcera...!!!! A zo som len pred 10 min. prisla na web...