Mam chalana, strasne ho milujem on miluje mna, pracuje vsak mimo SR obcas je prec. Zaciatok nasho vztahu bol trosku problemovy..ale mne to asi dost ublizilo,viem, ze uz je to ok, z emu mozem verit, urobil taku blbu vec, ze ked sme sa dali dokopy,bol na jednej akcii,kde si vymenil tel.cislo s babou s ktorou si potom pisal,teda ona mu pisala viac,ale nic to nemeni na tom,ze on jej odpisoval.VTedy som na tom prisla a vsetko s amenilo,ked zistil,ze ma strati zacal bojovat a tvrdil,ze potreboval taku facku aby si uvedomil co pre neho znamenam a co chce! bolo to tak,odvtedy je nam proste super,krasne a tak dalej a tak dalej.Fakt je to nadherne.Raz za cas mi ale prepne, najme ked je mimo SR,pretoze tak pracuje. Vsetko ok, a mna zrazu pochyti ako keby nejaky strach...drzim to v sebe a staci jedna nejaka poznamka(aj ked za normalnych okolonosti by som to brala ako zart) tak vtedy to vezmem prilis k sebe,pripustim si to k telu a zacneme sa strasne hadat a ja mu vycitam eci,ktore ani mi v skutocnosti nevadia. Ako tomu zabranit??? Mate nejaku skusenost?
Prešo si sama ničím to,načom mi najviac záleží???
hm hm, no, trosku taktu by sa mohol chlapec naucit :)) taketo veci sa zenam nehovoria. to by mal vediet. ale asi tym ze brucho nemas, tak si to dovolil, ze zo srandy. no, nabuduce bude vediet :)) maju to s nami tazke, ze? :D
Presne, nam to klape a som si sto percentne ista, ze je vsetko ok.
Noo jajka, ale vies , ok hormony atd atd ale ako to proste na neho nevysypat. :o)
Proste nemozem sa ovladat, ja mu ale nezacnem vycitat, ze kedysi spravil to a to, ale napriklad vcera, je mimo sr my sme boli na rodinnej akcii a posielala som mu fotky a on poznamenal,ze "mam na fotke nejake velke brucho" lebo mi sa vzdy smejeme, ze moje brucho je diera No,ale kedze uz dva dni v sebe dusim nieco,co neviem co je...spustila som na neho,ze ked sa mi nepacim tak bla bla bla....
ale to je ine, ked ta klame uz pocas vztahu, retke sa to stalo este na zaciatku, odvtedy im to klape.
retka, u nas zien dost funguju aj hormony :) ani si to nemusis uvedomovat, proste pohodicka, a zrazu na teba padne depka a vsetko je zlé.
Mala som priateľa, ktorému som verila. Vo všetkom. Potom on spravil takú vec /nebudem rozoberať,ale bola za tým iná žena/, a mne sa vtedy otvorili oči, čo je vlastne zač. Keď som sa z toho šoku spamätala a začala som mať otvorené oči, podozvedala som sa také veci o ňom, čo všetko mi robil poza chrbát, že tá dôvera z mojej strany sa skoro úplne vytratila. Tiež mi vtedy nahovoril, ako mu na mne záleží, a tak, a ja som mu odpustila. Lenže postupom času som prišla na to, že to už nikdy nebude ako predtým, samozrejme, a aj keď sme ešte spolu, stále ho kontrolujem, no proste mu neverím. Dnes už viem,že to bola chyba, a keď sa takéto niečo prihodí, buď jednému alebo druhému, je lepšie vzťah skončiť, obzvlášť, ak ten človek má ešte takú povahu, a sklony k tomu, aby takto ubližoval, a keď to spraví raz, spraví to zas. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že potom človek vo vzťahu trpí. No a tiež to závisí aj od toho, ako sa človek s tým vyrovná, aká je osobnosť, ale tá dôvera už navždy zostane naštrbená. Len toľko - moja skúsenosť.
Jajka, ale ide o to, ze to nie su ziarlivostne sceny, ide o to, ze proste z nicoho nic, ako keby mi nieco sadlo na nos alebo ja neviem.
to je normalne
pokial to nebudes prehanat, trochu ziarlivosti neuskodi
nauc sa kontrolovat pri hadke