prvy krat u gynekologa

Príspevok v téme: prvy krat u gynekologa
bejbyy

ahojte.ako to prebieha u gynekologa ked som uz mala sex... dufam ze to nevadi ze som nesla ku nemu hned po.. ale az o tri mesiace. nemam ziadny problem, len tak na preventivnu idem. nevadi?...ako sa robi prehliadka a na ake otazky sa doktor pyta??.. prosim povedzte mi kto ste tam uz boli lebo tam idemm onedlho a bojim sa... dakujeeem pekne..

aluska

kvetinka nemal by jej o povedat ale najdu sa aj taki ktori to povedia (mozno aj nechcene)...a potom co?zazalujes ho ze porusil lekarske tajomstvo?radsej to povedz mame a mas to vybavene bez stresu

sim

bejbyy:
nie som si ista, ci pohmatom dokaze zistit presne tehotenstvo, ale urcite dokaze zistit zvacsenu maternicu, co moze naznacit pripadne tehotenstvo. potom uz by odporucil asi vysetrenie na sono, aby sa potvrdilo, pripadne vylucilo tehotenstvo, alebo ci nie je iny problem.
kvetinka:
existuje predsa lekarske tajomstvo, ak lekara o to poziadas, tak nema dovod informovat tvoju mamu.

kvetinka1111

LUDIA AK UZ NIESOM PANNA A MAMA MA BERE NA PREHLIADKU MOZE JEJ TO DOKTOR POVEDAT? PRETOZE NECHCEM ABY TO VEDELA

bejbyy

boze tak tomu ver :DD akoze vedela som ze to nebude boh vie co ale tak ako vyzeral ten doktor. normalne som sa bala :DDD takyy... nadseny tym yzeral hehe ale tak pohode :D... CAKALA SOM ZE TO BUDE HORSIE... a da sa takto zystit aj pripadne tehotenstvo? to am len tak zaujima :)

sim

jasne, ze sa da, skusenemu lekarovi staci iba chvila na vysetrenie pohmatom, aby zistil, ci je zena v poriadku. a osobne netuzim po tom,aby to vysetrenie trvalo dlhsie.

bejbyy

lebo povedal ze to je nieked tazke zistit ci je panna ci nie...lebo to bolo len take teda ci sme oki a ze prehldaka bude neskor. ale tak da sa to hej??? dikyyyyy:))

titi...

No toto som ešte nepočula ,že by lekár sa spýtal pacientky potom ked už vyšetroval,či je ešte panna.Však to zistí pri vyšetrení.Ináč najprv sa má spýtať ked už tak potom vyšetrovať.Uplne mu stačia ruky,voľakedy nebol vaginálny ultrazvuk.To zistí pohmatom.