Chcela by som sa spytat ci jazvycky ktore mi zstali po akne zmiznu alebo ci uz to budem mat na stalo.dakujem
jazvycky po akne
chem. peeling stoji okolo 700sk,odporuca sa 5 sedeni nemal by sa robit v lete az v zimnych mesiacoch. pa
A co stoji taky ten chemicky pilling s AHA ,, uz som aj ja nieco o tom citala ,ze je to dobre ...i na jazvy "
Dakujem velmi pekne, "krasavica". Teraz to uz snad zozeniem.
Vyskusaj chemicky peeling s AHA kyselinami. Odstrani ti to jazvy. Robia to v kozmet. salone alebo v lekarskej kozmetike. Je to financne narocnejsie, ale na cely zivot :-)
potieraj si to čajovníkovým olejom-TEA TREE OIL od dr.Mullera,je to lepšie ako hocijaké masti,pozri-www.prirodna lekaren.sk
Jaj pardon, este raz, skuste www. perfarma.sk, tam je to ten krem Tial Crema Corpo, papa
pozri stránku www.perfarma.sk, tam je ten krém vyobrazený
Ale pozor ludia, ja som to brala kedze som dobrala roaccutan, takze som uz vlastne mala akne vyliecene, takze sa mi uz pupaky nevyhadzovali, tak mi to dala, povedala, ze sa nemam plasit, ze je to na celulitidu, ze mi to neuskodi, ale tak ako to ma vyhladzovat celôulitidu, tak mi to vyhladilo aj tvar, ale radsej sa kazdy opytajte svojej koznej, lebo fakt mame kazdy inu plet a ine problemy, takze radsej sa treba spytat, inak odkial ste, ja som z Nitry a naordinovala mi to Mudr. Vrtikova