NETESIM SA A HANBIM SA, ZA TO ZE SOM TEHOTNA

Príspevok v téme: NETESIM SA A HANBIM SA, ZA TO ZE SOM TEHOTNA
proso

ahojte kocky, odpustte, ze toto musim pisat, ale je to pravda a neviem s nou uz dalej zit. mam 25 rokov, som v 22.tt. a som vydata. K tomu vsetkemu aj studujem na VS. A som tehotna. Hanbim sa za to, netesim sa. Je mi zle z toho, ked vidim ako zo dna na den rastiem a priberam. Zacinam sa postupne hnusit sama sebe, je to najma vahou. Cely zivot som sa snazili udrzat si nejaku vahu a ked teraz kazdy den chodia okolo mna ludia aj kamaratky so slovami "ako sa pekne zagulatujes, zaoblujes, ako to rastie brusko", je mi z toho strasne zle. Hanbim sa za to. Stale sa v duchu pytam, co tym vsetci myslia, ci priberam len na bruchu, alebo myslia stehna, zadok, vsetko ostatne. najlepsie mi je doma v posteli kde ma nikto nevidi. hanbim sa vyjst von, kde maju vsetci stale nejake poznamky. zatial som pribrala 4kg ale mam pocit ze som ako vypasene prasa. vobec sa netesim ze som tehotna, viem, hovorim ako decko co nie je pripravene na materstvo ale ja naozaj neviem ako dalej. chcem byt pekna, chuda. chcem pribrat len na bruchu, ved o tom je tehotenstvo. porovnavam sa so vsetkymi tehotnymi co poznam, mam pocit ze vsetky pribrali menej a vyzeraju krajsie nez ja. chcem mat stale pekne stihle nohy a zadok a nie sa tlacit v napasovanych rifliach. prsia som mavala jednotky, teraz mi ovisaju tak ze si ich citim na kozi a nie som na to zvyknuta, ak to tak pojde dalej, budem sa citit ako dojna krava. prepacte ze som taka uprimna, ale uz som to musela niekomu napisat, lebo dnes som skoro vyletela na kamaratku ked povedala "ako sa zaoblujes...". prerevala som cely vecer... co mam robit?

proso

ahojte, dakujem vam vsetkym za rady a pomoc. citim, ze to bude lepsie, potrebovala som fakt nakopnut. teraz ked ma napadnu take blbosti ako predtym, hned ma aj napadnu vase slova a pomaha mi to. chcem sa este spytat, vsade sa pyta co by som mala jest a kolko ale ja sa chcem opytat vas - co a kolko a ako casto ste jedli? napiste mi nejaky priklad vasho tehot. jedalnicka, prosim. velmi mi to pomoze... mali ste nejake chute? comu ste sa vyhybali? dakujem

darika

tripi
precitaj si odkaz pod mojim poslednym prispevkom od Suzenky.
Takychto ludi kazdy na tomto fore bude citat rad.

darika

tripi
Ja si nemyslim,ze som mudra.Ja sa len nesnazim zacat vetu smerom "mne prislo na grc z tvojho prispevku,fuj!!"A ked si myslim,ze mozem,tak napisem svoj "nazor",ako tomu hovorite vy,ale...najprv sa snazim pochopit.Ona nenapisala,ze nenavidi svoje dieta,ale svoju postavu!Toto je ruhanie podla teba?A ak si mame prejavovat svoje nazory,tak myslim,ze toto nie je spravna adresa na nazory typu-Je mi z teba na grc.Fuuuj!!
A este nieco,vies co musia mat psychologova a psychiatri?Zmysel pre pocuvanie a pochopenie.To pri takych ako ty,by boli ludia z inym zmyslanim zakopany pod ciernu zem.

suzenka

nic sa neboj :)

par kileciek priberies ale po porode budes vyzerat este viac k svetu ako teraz :)

kila ti pojdu veeeelmi rychlo dolu..a ved mozes chodit aj na cvcenia pre tehotne...nie? lahke cvcenia cvicict doma

s babatkom budes mat tolko prace ze schudnes jedna radost..

a urcite ked si pribrala teraz 4 kg nieje to vidiet..to si iba namyslas lebo si pripadas taka,,tazsia,,...

nech ta to voobec netrapi..a kasli na ostatnych..co ta po nich..ty si krasna kocka este krajsim stvorenim v brusku..tak si uzivaj tie chvile ked je este babatko vo vnutri :)

tripi

ja si teda rypnem :D
darika
fórum -ra fór s.

1. v starom Ríme námestie

2. orgán, inštitúcia, verejnosť povolaná posúdiť niečo: stranícke, medzinárodné fórum; vyhlásiť na verejnom fóre

-POSÚDIŤ NIEČO-
pokial viem , je toto forum? :D takze si opat napisala tak mudro (ty vies asi vsetko najlepsie) ze tu nikto nechce vediet nas nazor ale chce radu.....prepáčte kočky,ale nedalo mi to nenapisat,ja totiz velmi nemusim ludi,ktorí si o sebe myslia,že všetko vedia,a majú vo všetkom pravdu silou mocou ako pani "darika a spol." :D

janka24

Ja mám dve deti. Mám 24 rokov. Pri prvom som pribrala 12 kg, pri druhom 17 a mne to všetko išlo skor na boky, zadky a bola som fakt tučna aj na tvari. do roka po porode som mala nielenže spat svoju vahu, ale do konca som chudšia než kedykolvek predtym. A nedržim diety podotykam:-) Vezmi si to tak že to bude iba teraz , ved hlavne nech je to babo zdrave. Po porode sa da v pohode schudnut a ak teraz priberaš tak to može ist iba na bruško ved si pribrala iba 4 kg a si v 22tt:-)

kejtula

Pocuvaj draha, ty chces vobec dieta?Co ty vlastne chces, vyzerat cely zivot dobre a byt super kocka?Nechaj pre buduce narodene dieta tuto diskusiu a daj mu ju precitat, ked bude mat asi tak 15. Nebudes sa hanbit za to, ze sa teraz hanbis, ze si tehotna?Ak si chcela mat super postavu, tak si nemala otehotniet, asi si nezrela, hoci mas 25 a nevies , co chces.

darika

PROSO
Este raz,moc moc drzim palce a neboj,vsetky negativne pocity budu den za dnom opadavat.Hlavne ti prajem zdravie,budete ho obaja potrebovat.

darika

Takze takto dievcata...
Zo 100 tem na tejto stranke,je 98 takych,kde sa nikto nepyta na nas nazor,ale pyta si radu.Takze ja,ked si myslim,ze viem poradit,tak napisem.Nesnazim sa sudit,urazat a vyvysovat sa nad niekym len preto,ze ma niekto ine zmyslanie ako ja.JA SA SNAZIM POCHOPIT!!!Aj ked tu sedim cele dni,ale nerozumiem preco to tu niekomu vadi.
Ta zena si tu pytala radu,co ma robit,pretoze si je sama vedoma toho,ze to asi nie je normalne.Ano,nie je,ale prejde to a neskor sa sama sebe bude cutovat a mozno sa nenavidiet za tie stavy,ktore momentalne preziva.Je tehotna,netreba ju za to este viac davat do zeme.Treba ju ako tehotnu aj podrzat.Ale to vy-ako tehotne,ste uz asi zabudli,ze ste niekedy robili veci,ktore ste predtym nerobili.Ale ja splnim prianie Proso,pretoze to uz nema naozaj vyznam tu pisat.Zacina sa to tu otacat proti tym,ktori sa snazia pochopit.Takze rypte dalej tymi vasimi pazurmi ako vladzete.Ja si budem nadalej pisat pod tym istym nickom,aby ste potom neskor mohli zase zautocit.