nemyslim to len ako nejaky osial...paci sa mi uz dlhsie a chcela by som aby bolo z toho nieco viac, citim sympatie aj z jeho strany ale akosi sa nikam nehneme...zazil niekto nieco podobne?:)
Ako zbalit kamarata?
izzy a ako ho balis?snazis sa ho na rovinu niekam pozvat ci ako?
necakaj na to, co by mal urobit chalan, lebo sa mozno ani nedockas... viem, z vlastnej skusenosti, ze cim sa mi viac niekto paci, tym som nervoznejsia a uz nie som v pohode a vtipna ako inokedy. najdi nieco co mate spolocne, neviem hory, bowling, cokolvek a od toho sa odpichni... ja riesim teraz tiez balenie kolegu, ale on sa vobec nechyta (((
zu17 tak diki:) som rada ze vam to vyslo...moze to byt super ked sa uz tak dobre poznate...ale ja teda 10rokov cakat nechcem:)vies ono sa hovori ze prvy krok by mal spravit chalan,ale ja to uz asi nevydrzim:)musim sa nejak odhodlat ale ked som pri nom akoby som nebola sama sebou...som trosku nervozna z neho:)
ja mam podobnu skusenost :-)) poznali sme sa cca. 10 rokov (to ale asi nie je tvoj pripad), vedeli sme o sebe skoro vsetko, vzdy bolo medzi nami zvlastne iskrenie a sympatie no ale vazny vztah sa prelomil az tento rok :-)) Ale poviem ti, chvilu to trvalo - zvyknut si z kamaratstva na lasku ale teraz nelutujeme! A presne to bolo tak, ako pises ty, ze sme si boli obaja sympaticki, ale nejak sa nic nehlo. :-D Zacali sme spolu travit viac casu, aj ked len chvilu no ale velky zlom nastal na chate, na ktorej sme spolu boli :-) Niekto (ty?) z vas musi spravit prvy krok...a ked hovoris, ze citis sympatie aj z jeho strany, urcite to len tak nenecha! :-) Takze drzim palec!
borec?:D:D tak to neviem ako by pochopil:D
neviem ako na tom zatial ste ale byt tebou tak by som mu to nehovoril skor vymysli nieco aby ste boli spolu samy cim okatejsie tym lepsie no a ked sa snim tak parkrat stretnes a pritom spomenies aky je borec :) tak po dvoch troch stretnutiach z toho moze nieco byt...
tak dakujem pekne:) ono sa to mozno zda jednoduche, ale realita je trosku ina...btw sme spoluziaci na VS.no uvidime:)chcela by som pocut nazor niekoho,kto ma taku podobnu skusenost...
tak keď sa on nehne, začni ty...da sa povedať, že si oproti iným na tom lepšie, lebo sa poznáte a stretávate. Skús niečo navrhnuť kino alebo disku, alebo nejaké miesto,kde by si nabrala odvahu a povedala, čo cítiš. Ale dlho neotáľaj, lebo sa zahľadí do inej a potom sa ešte len začneš trápiť. držím palce.