Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako zbalit kamarata?

izzy

necakaj na to, co by mal urobit chalan, lebo sa mozno ani nedockas... viem, z vlastnej skusenosti, ze cim sa mi viac niekto paci, tym som nervoznejsia a uz nie som v pohode a vtipna ako inokedy. najdi nieco co mate spolocne, neviem hory, bowling, cokolvek a od toho sa odpichni... ja riesim teraz tiez balenie kolegu, ale on sa vobec nechyta (((

kirsten

zu17 tak diki:) som rada ze vam to vyslo...moze to byt super ked sa uz tak dobre poznate...ale ja teda 10rokov cakat nechcem:)vies ono sa hovori ze prvy krok by mal spravit chalan,ale ja to uz asi nevydrzim:)musim sa nejak odhodlat ale ked som pri nom akoby som nebola sama sebou...som trosku nervozna z neho:)

ZU17

ja mam podobnu skusenost :-)) poznali sme sa cca. 10 rokov (to ale asi nie je tvoj pripad), vedeli sme o sebe skoro vsetko, vzdy bolo medzi nami zvlastne iskrenie a sympatie no ale vazny vztah sa prelomil az tento rok :-)) Ale poviem ti, chvilu to trvalo - zvyknut si z kamaratstva na lasku ale teraz nelutujeme! A presne to bolo tak, ako pises ty, ze sme si boli obaja sympaticki, ale nejak sa nic nehlo. :-D Zacali sme spolu travit viac casu, aj ked len chvilu no ale velky zlom nastal na chate, na ktorej sme spolu boli :-) Niekto (ty?) z vas musi spravit prvy krok...a ked hovoris, ze citis sympatie aj z jeho strany, urcite to len tak nenecha! :-) Takze drzim palec!

0vecka

neviem ako na tom zatial ste ale byt tebou tak by som mu to nehovoril skor vymysli nieco aby ste boli spolu samy cim okatejsie tym lepsie no a ked sa snim tak parkrat stretnes a pritom spomenies aky je borec :) tak po dvoch troch stretnutiach z toho moze nieco byt...

kirsten

tak dakujem pekne:) ono sa to mozno zda jednoduche, ale realita je trosku ina...btw sme spoluziaci na VS.no uvidime:)chcela by som pocut nazor niekoho,kto ma taku podobnu skusenost...

esty

tak keď sa on nehne, začni ty...da sa povedať, že si oproti iným na tom lepšie, lebo sa poznáte a stretávate. Skús niečo navrhnuť kino alebo disku, alebo nejaké miesto,kde by si nabrala odvahu a povedala, čo cítiš. Ale dlho neotáľaj, lebo sa zahľadí do inej a potom sa ešte len začneš trápiť. držím palce.