mam tazkosti z dychanim

matej ......

asi tam pojdem az zajtra ...... ved nemoze to byt nic vazne ...... ale znepokojuje ma to ,.... taka cudna bolest to len na jednom mieste jakeby som nieco mal v nutri pod rebrami

luk

Matej bez k lekarovy a nech ta aj popocuva a pozrie lepsie aj rengen pri ostrych bolestiach to moze byt aj zrazenina...v tom horsom pripade takze necakaj a chod lepsie jedna kontrola navyse ako prechodeny zapal pluc alebo ine...

matej ......

...... asi to bude to ..ani kaslat velmi nemozem ... ked zakaslem zase ta prudka bolest ... zajdem k lekarovi

matej.......

keby som aspon mohol plne dychat ale ma to akokeby stopne bolestou tlakom ....asi zajdem fakt k doktorovi ...... napriklad ani otacat sa na pravo a na lavo s celym telom nemozem ...

darika

Ja tomu hovorim,ze mi prechladla chrbtica.Suche teplo,ziadne kupanie,ziadne spotenie...Ale mal by si zajst pre istotu ku doktorovi.

matej.......

asi neudrel ... ale neviem to presne ....ale vcera som to este nemal take silne a ani ziadne bolesti...celu noc som nemohol spat ...stale som mal s tym rebrom ale neviem problem ...pretoze ma pichalo ....a ked sa chcem nadychnut nepusti ma to...