gynekologicka otazka a HAK otazka...

tojejedno1

Ozaj a neni tych 6 tyzdnov myslenych akoze vtedy zacina byt vidiet plod ? :) Lebo jej povedala ze maternicu mate malinku, takze tehotna ste neni... Lebo krvacala tak hned prva otazka doktorky bola ze ci neni tehotna ...

aluska

hm nemam slov..niektori by chceli otehotniez zo vsetkeho..naco pouzivas kondom ked mu neveris?a mam pre teba celkom dobru radu, ked neveris antikoncepcnym prostriedkom tak nesexuj...

tojejedno1

Sexualne spolu zijeme uz 5 mesiacov ale aj tak sa stale este bojim vzdy :)) Bat sa prestanem az ked zacne brat HAK :)

aluska

nie, to je moc skoro...az po 6 tyzdni som sa teraz docitala...naco sa bojis ked mate kondom?ved vidis ci praskol alebo ci z neho nieco vyteka...nebud paranoidny

tojejedno1

Hak moja frajerka este neberie!! A samozrejme ze kondom pouzivame :) Ale clovek nikdy nevie :)) Ale po 3och tyzdnoch by uz urcite na sone zistila ze? :))

niekto

aluska klidek :P

co som pocul tak pokial nevyblves tabletku by to malo byt ok

na sone neviem ale su testy ktore by to maly zistit tyzden oplodneni(otazne je ako ppresne)

v jednom bode ma ale aluska pravdu pozri si dokladne ze co beries hak nieje hracka

tojejedno1

Ja sa neurazam, ale tak normalne sa pytam paneboze a som chalan... a este neberie HAK az ked pride na kontrolu lebo teraz ma zapal... tak az potom si da predpisat HAK ...

aluska

ved som ti napisala o tom ucinku..to je pravda..s tym sonom neviem..a co sa urazas...reboha ved asi ked baba berie hak tak by tehotna nemala byt (pokym berie poctivo)